Kasadan gelen bip sesi

atomen_q

Hectopat
Merhabalar, oyunlara girdikten biraz süre sonra bilgisayarımdan bir ötme sesi gibi bir ses geliyor ancak bu ses yapay bir ses değil yüksek ihtimalle fanlardan geliyor, kasa fanları dandik olduğu için umarım onlardan geliyordur diyorum, ama sadece oyunda geldiği için zorlandığında geldiği belli, kasamın da ısınınca fanlarının hızlanıcağını düşünmüyorum çünkü o kadar kaliteli bir marka değil, sizce nereden geliyor bu ses?

Bip ses'i bildiğim kadarı ile anakart üzerinde ki speakerdan gelir. Ama bu ses de bilgisayar açılımında çıkar.

Bip ses'i bildiğim kadarı ile anakart üzerinde ki speakerdan gelir. Ama bu ses de bilgisayar açılımında çıkar.
Evet senin dediğin bip sesini biliyorum ama bu sürekli devam eden bir ses ve fanlardan geldiği çok belli sadece oyunda geliyor tek umudum ekran kartından veya amd işlemci fanımdan gelmiyordur

Evet senin dediğin bip sesini biliyorum ama bu sürekli devam eden bir ses ve fanlardan geldiği çok belli sadece oyunda geliyor tek umudum ekran kartından veya amd işlemci fanımdan gelmiyordur

Şöyle bir şey yapmayı deneyebilirsin. Kasa fanlarını anakart'dan çıkar. Ses sonra geliyor mu gelmiyor mu bir gözlemle bakalım. Merak etme kasa fanların çalışmaması bilgisayarında risk oluşturmaz. Kasa'nın kapağınıda bu süreç içinde açık tutabilirsin.

Isı sorununuz yoksa fanların hızını kısabilirsiniz. Belliki ses hızlanınca çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…