Kasadan gelen bip sesi

atomen_q

Hectopat
Merhabalar, oyunlara girdikten biraz süre sonra bilgisayarımdan bir ötme sesi gibi bir ses geliyor ancak bu ses yapay bir ses değil yüksek ihtimalle fanlardan geliyor, kasa fanları dandik olduğu için umarım onlardan geliyordur diyorum, ama sadece oyunda geldiği için zorlandığında geldiği belli, kasamın da ısınınca fanlarının hızlanıcağını düşünmüyorum çünkü o kadar kaliteli bir marka değil, sizce nereden geliyor bu ses?

Evet senin dediğin bip sesini biliyorum ama bu sürekli devam eden bir ses ve fanlardan geldiği çok belli sadece oyunda geliyor tek umudum ekran kartından veya amd işlemci fanımdan gelmiyordur

Şöyle bir şey yapmayı deneyebilirsin. Kasa fanlarını anakart'dan çıkar. Ses sonra geliyor mu gelmiyor mu bir gözlemle bakalım. Merak etme kasa fanların çalışmaması bilgisayarında risk oluşturmaz. Kasa'nın kapağınıda bu süreç içinde açık tutabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı