Kasadan gelen kesik kesik sinyal sesi

Bilgilicahil

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2014
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son 5 gündür dikkatimi kasadan gelen ses çekti. Kesik kesik sinyal sesi gibi geliyor. Şu anlık bir sorun gözükmüyor sistemde. Nereden geliyor olabilir bu ses? Deli etti beni.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı aç ve çalışan fanları sırayla elinle durdur. Dönüş yönünne doğru dokun ama. Tersine dokunursan elini yaralarsın. Böylece gürültünün nereden geldiğini anlarsın. Fanlardan geliyordur muhtemelen.
 
tek tek onuda denedim hala devam ediyor ses ufak bir sinyal sesi gibi sabit disk i de durdurdum ses devam ediyor

(M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0) ses anakartdan geliyor gibi bunu nasıl engelliyecegim
 
sorunu buldum masaüstündeyken ses yok ama bir uygulama açınca ses başlıyor ve mausu oynatınca ses geliyo bu nasıl bi sorun değişik seyler hep beni buluyor biri yardım etsin :(

kasayı omuzladım camı açtım atıcam en sonunda
 
Arkadaşım bende de aynı sorun vardı. Fareyi hareket ettirince kasadan "tıssss" şeklinde ses geliyordu. Sorun anakartdaymış. Fakat herhangi zarar verici bir ses değil. O sesi ben 2 yıl boyunca çektim :D :D :D.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı