Junior Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 60 30 Ekim 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Vatan'dan OEM hazır sistem aldım. Özellikleri şu şekildedir; i3 9100F 8 GB RAM ASUS ROG RX570 Kasam Rampage spectra PSU RMP 500W 80+ 500GB HDD 500GB SSD Arkadaşlar sesleri videoya çektim, bakarsanız çok sevinirim. Linkler; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2019
Merhaba arkadaşlar. Vatan'dan OEM hazır sistem aldım. Özellikleri şu şekildedir; i3 9100F 8 GB RAM ASUS ROG RX570 Kasam Rampage spectra PSU RMP 500W 80+ 500GB HDD 500GB SSD Arkadaşlar sesleri videoya çektim, bakarsanız çok sevinirim. Linkler; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 30 Ekim 2019 #2 Bizim buzdolabı ve bulaşık makinesinden de aynı ses geliyor takipteyim. Artı 0 Eksi
KS KS Junior Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 60 30 Ekim 2019 #3 saY dedi: Bizim buzdolabı ve bulaşık makinesinden de aynı ses geliyor takipteyim. Genişletmek için tıkla... xD Artı 0 Eksi
saY dedi: Bizim buzdolabı ve bulaşık makinesinden de aynı ses geliyor takipteyim. Genişletmek için tıkla... xD
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 31 Ekim 2019 #4 Sadece fan sesi geliyor. Artı 0 Eksi
onurcancelep Hectopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 769 Yer İstanbul 31 Ekim 2019 #5 Ben sıkıntı çıkaracak bir ses duymadım ama problem ne Artı 0 Eksi
KS KS Junior Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 60 31 Ekim 2019 #6 onurcancelep dedi: Ben sıkıntı çıkaracak bir ses duymadım ama problem ne Genişletmek için tıkla... Yav sıkıntı yük altındayken daha çok ses çıkması galiba yanlış çekim yaptım sesin olduğu yere mikrofonu tutmam lazımmış cidden çıkmıyor benim hatam :/ Artı 0 Eksi
onurcancelep dedi: Ben sıkıntı çıkaracak bir ses duymadım ama problem ne Genişletmek için tıkla... Yav sıkıntı yük altındayken daha çok ses çıkması galiba yanlış çekim yaptım sesin olduğu yere mikrofonu tutmam lazımmış cidden çıkmıyor benim hatam :/
T ThisisPunisher Kilopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 665 Çözümler 5 31 Ekim 2019 #7 Cızırtı gibi bir ses değil mi? Artı 0 Eksi
Bendebirkullanıcıyım Megapat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 711 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2019 #8 Video dan pek bir şey anlamadım ama ince tiz bir ses ise coil whine sesidir dert etmenize gerek yok. Bu ince ses yük altın da iken özellikle yüksek FPS verirken daha fazla çıkar. Artı 0 Eksi
Video dan pek bir şey anlamadım ama ince tiz bir ses ise coil whine sesidir dert etmenize gerek yok. Bu ince ses yük altın da iken özellikle yüksek FPS verirken daha fazla çıkar.
Baycodex Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 37 31 Ekim 2019 #9 Fanlara temas eden kablo , tel vesaire olabilir mi ? fan sesi ise telaş etmenize gerek yok. Artı 0 Eksi