Kasadan gelen ses

Nadir Kaypak

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS Prime B550M-K
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Asus Radeon DUAL-RX6500XT-O4G 4gb Gddr6 64BIT 2820MHZ
RAM: Gskill 8+8 Gb 3200 Mhz
RAM
Adata XPG 8GB 3200MHz DDR4 Ram
SSD veya HDD modeli
Kıngston Nv1 500GB 2100-1700MB/S M.2 2280 Nvme SSD
Anakart
Gigabyte A320M-S2H
İşlemci
Ryzen 3 3200g
Bilgisayarı aç tuşuna bastığımızda Turbo sesine benzer bir ses gelir kasanın içinden. Yeni bir SSD taktım ve formatımı attım. Kullanımda bir sıkıntı yok fakat o Turbo sesine benzer ses bilgisayar açıkken ara ara kasanın içinden gelmeye başladı. Eskiden böyle bir şey yoktu. O sesin anlamı nedir ve bir arıza ile mi karşı karşıyayım? Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı aç tuşuna bastığımızda Turbo sesine benzer bir ses gelir kasanın içinden. Yeni bir SSD taktım ve formatımı attım. Kullanımda bir sıkıntı yok fakat o Turbo sesine benzer ses bilgisayar açıkken ara ara kasanın içinden gelmeye başladı. Eskiden böyle bir şey yoktu. O sesin anlamı nedir ve bir arıza ile mi karşı karşıyayım? Teşekkürler...

İşlemci fanından gelmez. PSU'dan geliyordur.

Aynı problem bende de var.

Fan sesi değil gelen ses
win+g tuşuna basıp xbox un penceresini açtığımda çıkıyır ses.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı