Kasadan koku geliyor

Benim verdiğim cevabı beğenmeyen ya da dalga geçenler, yarın öbür gün kasada bir şeyler yanıp tutuşursa, hadi kasayı geçtim daha kötü bir durum olursa, konu sahibi de benim cevabımı alaya aldığınızı görüp, baksana millet alaya almış deyip önlem almazsa, sonrası ne diyeceksiniz acaba. Dikkatli olması, tedbir alması için bu şeklide yazdım. Bence insanlara şu olur bu olur.
O olmaz bu olmaz, hiçbir şey olmaz gibi şeyler söylemeyin, sonra gerçekleşir, beni yanlış yönlendirdi böyle oldu deyip, sizi mahkemeye bile verir.

Hocam dalga geçmedim. Bir şeyler yansa fark edilirdi. Komik geldi emoji attim ama nedense bayağı içerlemişsiniz.
 
Sorunum kasamdan koku gelmesi. Fön makinesi gibi koku geliyor kasanın çevresine elimi getirince sıcaklık hissediyorum. Daha dokunmadan kasanın camını açtım fakat hala devam ediyor bu sorun. Kasanın içi elimi sokunca serin geliyor fakat üst tarafları soğuk geliyor. Kasam gölge yerde ve güneş almıyor. Bu sorun neden oluyor olabilir? Endişeleniyorum kasama bir şey olacak diye.

Plastik kokuyorsa kasadan dolayıdır
Ya da arkadaşların dediği gibi tozdan olabilir kablolarada dikkat edin onlar yanarsa sıkıntı büyüyebilir.
 
Benim verdiğim cevabı beğenmeyen yada dalga geçenler, yarın öbür gün kasada bir şeyler yanıp tutuşursa, hadi kasayı geçtim daha kötü bir durum olursa, konu sahibi de benim cevabımı alaya aldığınızı görüp, baksana millet alaya almış deyip önlem almazsa, sonrası ne diyeceksiniz acaba. Dikkatli olması, tedbir alması için bu şeklide yazdım. Bence insanlara şu olur bu olur
o olmaz bu olmaz, hiç bir şey olmaz gibi şeyler söylemeyin, sonra gerçekleşir, beni yanlış yönlendirdi böyle oldu deyip, sizi mahkemeye bile verir.
Kimse senin mesajına beğenmiyorum demedi veya dalga geçmedi. Sadece ifadelerden bu çıkarımı yaptın. Kimsenin öyle bir amacı yoktu. Sadece verdiğin bilginin eksik olduğunu düşündükleri için o ifadeyi verdiler. Her insan senin fikrinde olacak değil.
Hocam temperli cama yaklaşıp koklarmısınız. Yanık plastik kokuyorsa temperli camın ısınmasındandır. Ayrıca kasadaki tozlarıda alın arkadaşların dediği gibi. Fanlarda ısıdan koku veriyor olabilirler.
 
Yanık kokusu geliyorsa içerde aşırı ısınan parça vardır. Sıcaklığın kaynağını bulman gerek. Çok tozlu ise oda yanık kokusu yapar.
 
Donanım yanma kokusunu birebir deneyimlemiş biri olarak, donanım tarafında yanma kokusuna duramazsınız. Kablolara ve bağlantı noktalarına bir göz gezdir. Kablolardan biri veya birkaçı kısa devre yapıyor olabilir.
 
Sorunu çözdüm benim masam ders masası olduğu için alt taraftaki tahta yerin orada kalıyor oradan çıkarınca koku kesildi hava alması yeterli oldu sadece GTA 5 de koku geliyordu artık gelmiyor ilgilenen herkese teşekkürler.
İyi bakalım, makineyi yakmadan oradan çıkarmışsınız. Hava sirkülasyonu önemli.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı