Kasadan ses geliyor

  • Konuyu başlatan pompom3535
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 755
P

pompom3535

Ziyaretçi
Arkadaşlar, benim bilgisayarı açtığımda kasadan bayağı bir ses geliyor. PC'yi ilk aldığımda böyle bir ses yoktu. Sonra anakart ve ekran kartı yandı, değiştirdik, sesler olmaya başladı. Sonra ekran kartını, anakartını ve PSU'yu değiştirdim. Değiştireli 5 ay olmuştur. Hala ses geliyor, nedeni nedir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarını en son ne zaman temizledin ve termal macun değiştirdin ? Fanlar da ses yapıyor olabilir. Bizim buradan yapabileceğimiz bir şey yok, senin kasayı açıp nereden ses geldiğine bakman lazım.
 
Hiç işlemci fanını kontrol ettin mi ? Ayrıca bir ses yüzünden neden anakartı değiştirdin ki ? Boşuna masraf yapmışsın.
 
Ses yüzünden değil elektrikler gitti, diye anakart ve ekran kartı yanmıştı sonra anakartı aldık anakartın ekran kartı ile idare ediyordum .
 
Kaliteli bir PSU alırsan bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsın. Ses fandan geliyo olsa eminim anlardın. Büyük ihtimalle HDD çalıştıkça kasanın metal bileşenleri titriyor. Mesh gibi.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı