Kasalardan pembe nadirlikte dahi skin çıkmaması

BlackDread

Kilopat
Arkadaşlar hadi bu bıçak, eldiven hatta kırmızı skinden falan geçtim de pembe nadirlikte bile skin çıkmamasına ne denir bilmiyorum. 21 tane kasa açtım karışık olarak ve çıkan en pahalı skin 3 dolarlık zeus tosai. Bu skinler kime çıkıyor da bizim şansımız yuzde 1 bile olmuyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hadi bu bıçak, eldiven hatta kırmızı skinden falan geçtim de pembe nadirlikte bile skin çıkmamasına ne denir bilmiyorum. 21 tane kasa açtım karışık olarak ve çıkan en pahalı skin 3 dolarlık zeus tosai. Bu skinler kime çıkıyor da bizim şansımız yuzde 1 bile olmuyor?

Valve'dan ne beklersinki hiç beklemediğin anda her şeyi verebilir ama umut ettiğin bir şeyden hiçbir şey vermez.

Tam ne kadar kasa aldığımızı hatırlamıyorum fakat ilk açtığımız kasadan bıçak çıkmıştı. Gerisi ufak skinlerdi. Muhtemelen tamamen şansa göre atıyor. Tabii şans faktörü dışında başka bir şey var mı bilemiyorum.

Bir videoda gördüm. Matematiksel olarak bıçak çıkarma şansınızı arttırmanız için kasa ve anahtar dahil 1300 dolar civarında para vermeniz gerekir ve 1300 dolarda da 1300 dolar üzeri bıçak çıkaracağınızın garantisi hatta bir bıçak çıkarabileceğinizin garantisi bile yok. Kumar sisteminden farksız. Kimin şansı iyiyse ona iyi eşya çıkıyor. Düzen böyleyken CS'de kasa açmanızı tavsiye etmiyorum.

Bir videoda gördüm. Matematiksel olarak bıçak çıkarma şansınızı arttırmanız için kasa ve anahtar dahil 1300 dolar civarında para vermeniz gerekir ve 1300 dolarda da 1300 dolar üzeri bıçak çıkaracağınızın garantisi hatta bir bıçak çıkarabileceğinizin garantisi bile yok. Kumar sisteminden farksız. Kimin şansı iyiyse ona iyi eşya çıkıyor. Düzen böyleyken CS'de kasa açmanızı tavsiye etmiyorum.
Dediğim gibi bıçağı, eldiveni falan geçtim diğer güzel skinlerde düşmedi ve şu zamana kadar 40 kasa açtım paso mor ve mavi attı.

Kazanma ihtimalinin zayıf olduğu bir oyundan ibaret kasa açma işi tamamen. Hiç kimse size kesinlikle bir şey alamayacaksın diyemeyeceği gibi kesinlikle bir şeyler alacaksın da diyemez. Muhtemelen alamayacaksınız ama, orası ayrı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı