Kasalı bilgisayarımı dizüstü bilgisayarıma bağlayabilir miyim?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar öncelikle merhaba, hayırlı ramazanlar. Benim evde 1 tane dizüstü bilgisayar ve bir tane monitör ve kasalı bilgisayar var. Ben bunları monitör ile kasayı bağlşayıp masamın kenarına dizüstüyü de monitörün yanına, hem kasalıya bakam fareu monitörün kenarına getirince dizüstü bilgisayara geçmek istiyorum. Böyle bir şey yapılabilir mi? Cevap verirseniz seviniyim.

Bazı monitörler ve mouse ve klavyelerde bu özellik oluyor sanırım. Mesela bir bilgisayardan kopyalama yapıyorsun diğerine yapıştırıyorsun gibi. Ama ikisini tek bir pc olarak kullanma durumu olmaz.

Spacedesk gibi programlar ile yapabilirsin ama gecikmeli olur. Bu dedigim yontemde dizustu bilgisayar ekran olarak kullanilir.

Arkadaşlar öncelikle merhaba, hayırlı ramazanlar. Benim evde 1 tane dizüstü bilgisayar ve bir tane monitör ve kasalı bilgisayar var. Ben bunları monitör ile kasayı bağlşayıp masamın kenarına dizüstüyü de monitörün yanına, hem kasalıya bakam fareu monitörün kenarına getirince dizüstü bilgisayara geçmek istiyorum. Böyle bir şey yapılabilir mi? Cevap verirseniz seviniyim.

TeamViewer, AnyDesk gibi programlar ile yapılabilir fakat performans ve harcanan elektrik masrafına değer mi? Bilemiyorum.

Hocam onların bağlandığı kabloları bir girişe (Örnek: Boş bir HDMI girişi varsa HDMI kablosuna çevirin) çevirerek bilgisayara takabilirsiniz laptop monitörünü. Tabi bunun için ekranı çıkarmak gerekir.

Hocam bu özelliği kablo ile yapmak istiyorum bluetooh yok eski pcde şöyle diyim yeni bilgisayar aldım eskiside dursun spotify fln kullanırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı