Kasamın içine su döküldü, nasıl kurtarabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla gelen de bana giriyor , gelmeyen de bana giriyor , gelecek olan da bana girecek yani :D

O değilde akşam rüyamda BulletStorm oynuyordum :D Okul için bir uyandım geceleyin .d Kasanın içi dışı sökük :D Çok güzel bir duygu , denemenizi öneririm ama tuzsuz olsun kola :D

Bu arada anakarta 5-8 damla falan . Ekran kartında da 3 damla yan yana vardı diye belirttim. Gerçi ramler'de 1 kaç damla olmuştu :D

Eğer HDD bozuldu derse ne yapacağımı düşünüyorum şuan :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının güç girişinin önündeki pinler yanmış. Ekran kartı servise gidecek. Garantiden faydalanmak için kartı iyice temizleyip parfüm falan sıktıracağım :D Anakarta bir şey olmamıştır inşallah. Bu arada kola orada ne işi olduğunu ben de bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Foranangel yine saçma cezalarından birini verdi giremedim kusura bakmayın.

Akşam olunca gideceğim. Başka parçalarda sorun var mı diye sormaya . Anakart bozulmuşsa 1 ay bilgisayarsız kalacağım .

Yese de kendi uğraşır :D Tek kuruş vermem yani :D Garantiye yollar en kötü ihtimalle.

Peki bakkal kartı servise yolladığında kola döküldüğünü anlarlar mı ? Bakkal temizleyecek kartı.

Zaten dedi :
-Bu şekilde yollarsam kabul etmezler zaten diye.

- - - Güncellendi - - -

Anakat bozukmuş . Diğer tüm parçalar sağlam . 15 gün bilgisayar yok :D İnternet cafe çocuğu olacağım :D
fuk74.jpg

fuk3z.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı