Kasanım önünde RGB LED var ama kasadaki switch girişlerini anakarta doğru taktığım halde beyaz ışık yanıyor sonra gidiyor. Normalde PC'yi açtığımda ilk beyaz ışık yanar sonra RGB ışık gelirdi ama şimdi gelmiyor. Anakart Esonic DDR3 anakart.
O 3. ekteki fotoğrafta ki kablolar bilgisayarın üst bölümündeki fanların bağlantı kabloları olması gerek. O kablolarla bir işinizin olduğunu düşünmüyorum. Ama LED bağlantıları genellikle Anakart'ın alt bölümlerinde olur. Hatta bununla alakalı bir videonun linkini vereyim; . Bu video sorunuzu çözebilir.
Valla bilemiyorum bir bilgisayarcıya danışmanız doğru olur. Buradan bilinmeyecek gibi.Hocam 3. Ekteki fotp öndeki ledlerin güç alması için power supply den gelen giriş ledlerden çıkan girişe bağladım sizin attığınız linkteki videoyuda inceledim aynı dizilimi yaptım ama gene yanmadı rgb ıiıklar çok saçma geşdi bu olay bana
Tmm hocam yinede sağolunValla bilemiyorum bir bilgisayarcıya danışmanız doğru olur. Buradan bilinmeyecek gibi.
Rica ederim.Tmm hocam yinede sağolun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.