AsakaXenshi Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #11 Pantheon dedi: İçeriye nasıl üflüyor? Senin fanlar çekiyor bu fotoğrafa göre tabi reverse fanlardan değilse. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen reverse değildir bende yanlış anlamış olabilirim. Elimi koydum elime deli gibi hava geliyordu alt fanlardan. Pantheon dedi: Eki Görüntüle 2441609 Bu içeriye hava alıyor hem yandan hem alttan üstten de çıkıyor. Şuan yanlardakileride içeriden dışarı atacak şekilde ayarladım. Eski fotoğraf. Genişletmek için tıkla... Bir önceki yorumda yazdım ama. Son düzenleme: 9 Mart 2025
Pantheon dedi: İçeriye nasıl üflüyor? Senin fanlar çekiyor bu fotoğrafa göre tabi reverse fanlardan değilse. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen reverse değildir bende yanlış anlamış olabilirim. Elimi koydum elime deli gibi hava geliyordu alt fanlardan. Pantheon dedi: Eki Görüntüle 2441609 Bu içeriye hava alıyor hem yandan hem alttan üstten de çıkıyor. Şuan yanlardakileride içeriden dışarı atacak şekilde ayarladım. Eski fotoğraf. Genişletmek için tıkla... Bir önceki yorumda yazdım ama.