YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 4 Temmuz 2023 #31 298784 dedi: Bantı şu şekil değiştirdim ses yok, sanırım artık çok sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz bundan bu arada hala ses geliyorsa dızz diye üstten hafifce vurabilirsiniz kasayı açıp.
298784 dedi: Bantı şu şekil değiştirdim ses yok, sanırım artık çok sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz bundan bu arada hala ses geliyorsa dızz diye üstten hafifce vurabilirsiniz kasayı açıp.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 4 Temmuz 2023 #32 YigiTZ0 dedi: Sıkıntı olmaz bundan bu arada hala ses geliyorsa dızz diye üstten hafifce vurabilirsiniz kasayı açıp. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ses dızz gibi bir şey değildi daha çok cırcır böceği gibiydi bu konuyla ilgili önceki konuda video bırakmıştım. Şimdilik çok çok az geliyor artık rahatsız etmiyor.
YigiTZ0 dedi: Sıkıntı olmaz bundan bu arada hala ses geliyorsa dızz diye üstten hafifce vurabilirsiniz kasayı açıp. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ses dızz gibi bir şey değildi daha çok cırcır böceği gibiydi bu konuyla ilgili önceki konuda video bırakmıştım. Şimdilik çok çok az geliyor artık rahatsız etmiyor.