Kasanın arkasındaki çizik nasıl giderilir?

akazanil

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS MEGALODON RTX 3060 Ti
INTEL İ5-12400F
NZXT X53 240MM AIO
XPG SPECTRIX D41 4133 MHZ CL 19 2X8
ASUS H610M-A D4
1 TB WD BLUE HDD
SEAGATE FIRECUDA 510 NVMe 250 GB M.2 SSD
WD GREEN 480GB SATA SSD
HIGH POWER ELITE 750w 80+ BRONZE PSU
ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS WHITE EDITION CASE
Merhaba, kasamın arka tarafında bir yere sürtmeden dolayı sanırım bir çizik oluştu. Bu çiziği çıkartabilir miyim? Eğer çıkartılabilirse nasıl yaparım ev koşullarında?

Dosya Ekleri

• FA58DBC6-C702-4A99-A33E-E856FA0E51A5.jpeg
    FA58DBC6-C702-4A99-A33E-E856FA0E51A5.jpeg
    129,9 KB · Görüntüleme: 104
Uğraşmaya değmez. Kapak kapatacaksın zaten üzerine.

Diş macunu ıslak mendil silgi derken hem o çizgi geçmedi hem de üstüne o kısımda grileşme oldu, sorunumu mat siyah bir sprey alarak çözebilir miyim hocam bilginiz var mı? Zaten resimde gördüğünüz üzere arka taraf matımsı.

Çizik kasa içerisinde görünüyor yani sorun edilecek bir tarafı yok diye düşünüyorum.

Siz ne dersiniz hocam? Mat sprey çözermi bir de kasayla tenk uyumu olur mu spreyin?

Diş macunu ıslak mendil silgi derken hem o çizgi geçmedi hem de üstüne o kısımda grileşme oldu, sorunumu mat siyah bir sprey alarak çözebilir miyim hocam bilginiz var mı? Zaten resimde gördüğünüz üzere arka taraf matımsı.

Siz ne dersiniz hocam? Mat sprey çözermi bir de kasayla tenk uyumu olur mu spreyin?
Akrilik boyayla da olur. Ben olsam sprey boya sıkmazdım kasaya.

Hocam nasıl yaparım nereden temin ederim kasanın arkasındaki çiziğin olduğu yeri gördünüz oraya uygun bir şey nasıl bulurum zaten kasayı belli aralıklarla çizen biriyim link falan atabilir misiniz?

Hocam bu sorunumu çözer mi? Mat siyah akrilik sprey.

@itwasgooday

Dosya Ekleri

• 48979DAD-64EA-4075-A752-7148C21D48B3.png
    48979DAD-64EA-4075-A752-7148C21D48B3.png
    204,4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
İçeride kalan bir çizik için masraf yapmaya ve eziyet çekmeye gerek yok bence. Aynı siyah tonunu da tutturamayabilirsin zaten. Neden içeride kalan bir çizik için boya uygulaması yapmak istiyorsun ne gerek var ki? Ayrıca metal üzerinde boya kalkmış sonuçta neden ıslak mendil, macun ve silgi gibi şeyler uyguladın ki zaten işe yaramazlardı. Varsa CD kalemi onunla boya geç.

İçeride kalan bir çizik için masraf yapmaya ve eziyet çekmeye gerek yok bence. Aynı siyah tonunu da tutturamayabilirsin zaten. Neden içeride kalan bir çizik için boya uygulaması yapmak istiyorsun ne gerek var ki? Ayrıca metal üzerinde boya kalkmış sonuçta neden ıslak mendil, macun ve silgi gibi şeyler uyguladın ki zaten işe yaramazlardı. Varsa CD kalemi onunla boya geç.

https://www.ciceksepeti.com/polisan-akrilik-sprey-boya-mat-siyah-400ml-ral-9004-kcm86174651 çok takıntılıım zaten orayla uğraşınca etrafıda bayağı grileşmeye başladı basacağım boyayı geçeceğim linktekini aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı