Kasanın bileşenlere Watt'ı yetmezse parçalara zarar verir mi?

Oyun oynarken FPS sınırlandırması ile yükü azaltabilirsiniz veya undervolt yapabilirsiniz. Güç kaynağı yeterli gelse bile kaliteli olmasına özen göstermek lazım. Güç kaynağından kısıp tüm sistemi riske atmak saçmalık.

Oyun oynamayarak. 😀

Dostum RGB'leri kaparsam en azından biraz tasarruf edilir mi? :(
Oyun oynarken FPS sınırlandırması ile yükü azaltabilirsiniz veya undervolt yapabilirsiniz. Güç kaynağı yeterli gelse bile kaliteli olmasına özen göstermek lazım. Güç kaynağından kısıp tüm sistemi riske atmak saçmalık.

Ya ben birinden fikir alarak her şeyimi aldım sağ olsun şu an beni sıkıntıya soktu değiştirmem de imkansız 20 gün geçti üstünden.

850 VA UPS alacağım sorun çözülür mü?
Hayır. Bakın elektrik kesintilerinde evet etkili olur. Ancak bu olay tamamen PSU yetersizliğinden kaynaklı. İsterseniz bilgisayarınızı doğrudan nükleer santrale bağlayın. Yine de PSU'nun kapasitesi belli ve onun üstüne çıkamayacak.

Hayır. Bakın elektrik kesintilerinde evet etkili olur. Ancak bu olay tamamen PSU yetersizliğinden kaynaklı. İsterseniz bilgisayarınızı doğrudan nükleer santrale bağlayın. Yine de PSU'nun kapasitesi belli ve onun üstüne çıkamayacak.

Keşke değiştirebilme imkanım olsa 700 Watt alırdım. :(

Sistem hesapladığım kadarı ile 420W istiyor önerilen 550 ve 650 arası 600 cidden yeterli olmaz mı? RGB'leri kapayacağım ve OC yapmayacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı