XronX Centipat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2024 #11 Dxiaoq dedi: Bilgisayarımda sorun vardı, teknik servise gönderdim fakat bilgisayarın kasasının camı kargoda kırılmış, sorumluluğun bende olduğuna dair belge imzalamıştım, parçalara zarar gelmiş olabilir mi? Ekran kartını ve RAM'i takmamıştım. Genişletmek için tıkla... Bence hepsini söküp iyice temizle aralara cam parçası kalmışsa bilgisayara zarar verebilir.
Dxiaoq dedi: Bilgisayarımda sorun vardı, teknik servise gönderdim fakat bilgisayarın kasasının camı kargoda kırılmış, sorumluluğun bende olduğuna dair belge imzalamıştım, parçalara zarar gelmiş olabilir mi? Ekran kartını ve RAM'i takmamıştım. Genişletmek için tıkla... Bence hepsini söküp iyice temizle aralara cam parçası kalmışsa bilgisayara zarar verebilir.
Dxiaoq Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 133 Çözümler 2 8 Ağustos 2024 #12 Devren dedi: Temperli cam sanki bir bandın üzerine cam koyulmuş gibidir, kırıldığında etrafa yayılmaz. Kasanızın modeli nedir oradan bir bilgiye ulaşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Araştırdım, temperli cammış umarım bir sorun olmaz. Bu arada yeni bir cam nereden temin edebilirim?
Devren dedi: Temperli cam sanki bir bandın üzerine cam koyulmuş gibidir, kırıldığında etrafa yayılmaz. Kasanızın modeli nedir oradan bir bilgiye ulaşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Araştırdım, temperli cammış umarım bir sorun olmaz. Bu arada yeni bir cam nereden temin edebilirim?
Devren Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 895 Çözümler 8 Yer Mersin 8 Ağustos 2024 #13 Dxiaoq dedi: Araştırdım, temperli cammış umarım bir sorun olmaz. Bu arada yeni bir cam nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Bence pleksi kestirmelisin, başına bir daha böyle bir şey gelmesin.
Dxiaoq dedi: Araştırdım, temperli cammış umarım bir sorun olmaz. Bu arada yeni bir cam nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Bence pleksi kestirmelisin, başına bir daha böyle bir şey gelmesin.
Dxiaoq Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 133 Çözümler 2 8 Ağustos 2024 #14 Devren dedi: Bence pleksi kestirmelisin, başına bir daha böyle bir şey gelmesin. Genişletmek için tıkla... Nereden kestirebilirim bildiğiniz bir yer var mı?
Devren dedi: Bence pleksi kestirmelisin, başına bir daha böyle bir şey gelmesin. Genişletmek için tıkla... Nereden kestirebilirim bildiğiniz bir yer var mı?