Kasanın fanlarının çalışması için nasıl bağlanmalı?

Bunu kullandim
173568406102948220147283286212.jpg

Taktığınız pinin fanlara ait olduğuna emin misiniz? Fotoğraf atabilirseniz daha iyi olur.
Bunun dışında başka bir pin var mı bilmiyorum dediğim gibi hiç bilgim yok

Bunu kullandim
Eki Görüntüle 2385981

Bunun dışında başka bir pin var mı bilmiyorum dediğim gibi hiç bilgim yok
Hocam PSU'dan gelen güç kablosu gelen kablo değil o dimi? Eğer öyleyse çabuk çıkarın. Mazallah PC'yi yakarsınız.

Fanlarınızdan çıkan kablolar olması lazım. Güç kablosunu bağlamayacaksınız. Fanlardan çıkan kabloları bağlayacaksınız hocam.

Hocam PSU'dan gelen güç kablosu gelen kablo değil o değil mi? Eğer öyleyse çabuk çıkarın. Mazallah PC'yi yakarsınız.

Fanlarınızdan çıkan kablolar olması lazım. Güç kablosunu bağlamayacaksınız. Fanlardan çıkan kabloları bağlayacaksınız hocam.

Fanlara bakayım bir
Fanlara bağlı olan kablolar farklı bir yerden geçiyor göremedim

Yani güç kaynağından gelen kabloyu değilde fanlarınız yan tarafından çıkan bi kablo olması lazım onları bağlayacaksınız o pinlere. Güç kaynağından çıkan kablo bambaşka bişey için.
Güç kaynağından çıkanı ne yapmam lazım

Fanlara bakayım bir
Fanlara bağlı olan kablolar farklı bir yerden geçiyor göremedim

Fanlardaki kablolar eğer bi yere bağlıysa çıkarın ve o pine takın. Güç kaynağından çıkanda dursun hocam ellemeyin.

Fanlardaki kablolar eğer bi yere bağlıysa çıkarın ve o pine takın. Güç kaynağından çıkanda dursun hocam ellemeyin.
O pin dediğim pin SYS_Fan pini.

Yani güç kaynağından gelen kabloyu değilde fanlarınız yan tarafından çıkan bi kablo olması lazım onları bağlayacaksınız o pinlere. Güç kaynağından çıkan kablo bambaşka bişey için.
Kasanın arka kapağına gidiyorsa o kapağı çıkarın ön tarafa alın kablolarıö
Hazır sistemdi normalde zaten çalışmaları gerekmiyor muydu şimdi elimde kalır diye bişey yapmak istemiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı