Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 750 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Merhaba bugün yeni aldığım kasamın fişini yanlışlıkla çektim kasada ciddi bir sorun olma ihtimali var mıdır?
Merhaba bugün yeni aldığım kasamın fişini yanlışlıkla çektim kasada ciddi bir sorun olma ihtimali var mıdır?
S swent Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 111 12 Mart 2023 #2 Sürekli yapmadığın sürece sorun olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 750 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #3 swent dedi: Sürekli yapmadığın sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir an korku geldi ne yapacağımı bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023 Artı 0 Eksi
swent dedi: Sürekli yapmadığın sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir an korku geldi ne yapacağımı bilemedim.
Neocastro Centipat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #4 Gorkemm.jk dedi: Teşekkür ederim bir an korku geldi ne yapacağımı bilemedim. Genişletmek için tıkla... PSU marka model nedir? Artı 0 Eksi
Gorkemm.jk dedi: Teşekkür ederim bir an korku geldi ne yapacağımı bilemedim. Genişletmek için tıkla... PSU marka model nedir?
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 12 Mart 2023 #5 Gorkemm.jk dedi: Merhaba bugün yeni aldığım kasamın fişini yanlışlıkla çektim kasada ciddi bir sorun olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... PC kapalı iken mi açık iken mi çektin? Artı 0 Eksi
Gorkemm.jk dedi: Merhaba bugün yeni aldığım kasamın fişini yanlışlıkla çektim kasada ciddi bir sorun olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... PC kapalı iken mi açık iken mi çektin?
KS KS Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 750 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #6 Neocastro dedi: PSU marka model nedir? Genişletmek için tıkla... Rmp 600 80p. Exsa dedi: PC kapalı iken mi açık iken mi çektin? Genişletmek için tıkla... Açık. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Neocastro dedi: PSU marka model nedir? Genişletmek için tıkla... Rmp 600 80p. Exsa dedi: PC kapalı iken mi açık iken mi çektin? Genişletmek için tıkla... Açık.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 12 Mart 2023 #7 Gorkemm.jk dedi: Rmp 600 80p. Açık. Genişletmek için tıkla... Anaaaa o PSU çok kötü bir daha yapma. Artı 0 Eksi
KS KS Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 750 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #8 Exsa dedi: Anaaaa o PSU çok kötü bir daha yapma. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir tehlike yoktur umarım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Exsa dedi: Anaaaa o PSU çok kötü bir daha yapma. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir tehlike yoktur umarım.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 12 Mart 2023 #9 Gorkemm.jk dedi: Şu anlık bir tehlike yoktur umarım. Genişletmek için tıkla... Hayır ama Bir daha yapma havaya uçurursun sistemi en kısa zamanda o PSU 'yu değiş. Artı 0 Eksi
Gorkemm.jk dedi: Şu anlık bir tehlike yoktur umarım. Genişletmek için tıkla... Hayır ama Bir daha yapma havaya uçurursun sistemi en kısa zamanda o PSU 'yu değiş.
Neocastro Centipat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #10 Gorkemm.jk dedi: Rmp 600 80p Açık Genişletmek için tıkla... Rampage marka PSU'lar kesinlikle alınmaz. PSU'nu bir an önce değiştir derim. Elektrik kesintilerinde vesaire çok sıkıntı oluşturur, bilgisayarını patlatırsın. Artı 0 Eksi
Gorkemm.jk dedi: Rmp 600 80p Açık Genişletmek için tıkla... Rampage marka PSU'lar kesinlikle alınmaz. PSU'nu bir an önce değiştir derim. Elektrik kesintilerinde vesaire çok sıkıntı oluşturur, bilgisayarını patlatırsın.