bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Kasanın içinden ses geliyordu merak ettim açtım CPU fan bloğuna üfledim içinden sinek çıktı sıkıntı yaratır mı?
Kasanın içinden ses geliyordu merak ettim açtım CPU fan bloğuna üfledim içinden sinek çıktı sıkıntı yaratır mı?
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 2 Aralık 2023 #2 bapuhan dedi: Kasanın içinden ses geliyordu merak ettim açtım CPU fan bloğuna üfledim içinden sinek çıktı sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz. En fazla kasanın rpm hızını bozabilir onuda hemen fark edip çıkarttığın için sorun olmaz.
bapuhan dedi: Kasanın içinden ses geliyordu merak ettim açtım CPU fan bloğuna üfledim içinden sinek çıktı sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz. En fazla kasanın rpm hızını bozabilir onuda hemen fark edip çıkarttığın için sorun olmaz.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 2 Aralık 2023 #3 Sadece bir sinek belki yumurtalarını içeriye koymuştur.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #4 Yemin ediyorum şuna dakikalarda gülüyorum. Sürprizbozan Mesajı atalı 1 dakika geçti.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #5 C4 kurmuştur belki.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #6 Hocam bu bir siber saldırı tüm elektiriği kesin evdeki herkes sistemleri kapatsın ana şalterleri indirin. Son düzenleme: 3 Aralık 2023
Hocam bu bir siber saldırı tüm elektiriği kesin evdeki herkes sistemleri kapatsın ana şalterleri indirin.
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 3 Aralık 2023 #7 Kaplan borsası.
Ayşe Köse Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 129 3 Aralık 2023 #8 bapuhan dedi: Kasanın içinden ses geliyordu merak ettim açtım CPU fan bloğuna üfledim içinden sinek çıktı sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sinek sistemine c5 kurmuş. 1 Saat içerisinde patlayacak hemen kaç.
bapuhan dedi: Kasanın içinden ses geliyordu merak ettim açtım CPU fan bloğuna üfledim içinden sinek çıktı sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sinek sistemine c5 kurmuş. 1 Saat içerisinde patlayacak hemen kaç.
Rivai Megapat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 964 3 Aralık 2023 #9 Sistemi açıp bakabilirsin yaratıp yaratmadığına, pek zor olmamalı.
S Streen Femtopat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #10 bapuhan dedi: Kasanın içinden ses geliyordu merak ettim açtım CPU fan bloğuna üfledim içinden sinek çıktı sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Lvbel C5 var mı içinde bak bakayım.
bapuhan dedi: Kasanın içinden ses geliyordu merak ettim açtım CPU fan bloğuna üfledim içinden sinek çıktı sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Lvbel C5 var mı içinde bak bakayım.