Kasanın içine birkaç damla su girmesi

oÖmerr

Hectopat
Daha fazla  
Kasanın üzerindeki toz filtresini kaldırırken elim ıslaktı ve fark ettim ki kasanın üzerinde ufak birkaç su damlası var. Kasanın içine de girip bilgisayarı bozmasından şüpheleniyorum, sorun olur mu?

Birkaç damladan bir şey olmayacaktır. Ama emin olmak için 2-3 saat bilgisayarı kullanmayabilirsin. Tamamen kuruduğundan emin olmuş olursun.

Damlanın damladığı yere göre değişir yüksek akım geçen bir yerse olabilir, bilemeyiz

Kapatın PC'yi parçalara bakın ıslaklık duruyor mu varsa kurulayınz açmayın bir süre kurusun.

Benim laptobun klavyesine bir bardak dolusu kola dökülmüştü ters çevirip kurumasını beklemiştim, bir problem olmamıştı. Bahsettiğim olay 5-6 yıl önce olmuştu ve o laptop hala bende ve çalışır durumda. Kasa için bilemiyorum, umarım sorun olmaz.

Elinden damlayan suyla bir şey olmaz (çalışır vaziyette şansına gidip iletkenlik sağlayacak bir yere giderse çok ufak bir şeyler olabilir de milyarda bir ihtimal zaten damla suyla aktarım sağlamaz) zaten düşene kadar bir kısmı düşünce sirkülasyonla kalanı yoğunlaşmıştır.

Bir gün açmamanı tavsiye ederim ne olur ne olmaz.

Bence kasanın camı varsa camını açıp fön makinesinin soğuk üflemesiyle hava tutun içerisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…