Nawrocu Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 573 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Merhaba kasamın içine birkaç eşya-oyuncak koydum sıkıntı yaratır mı?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 8 Eylül 2024 #2 O saat galiba ekran kartındaki fanın önünde duruyor yerini değiştirin onun. Onun dışında küçük şeyler koyarsanız sorun olmaz.
O saat galiba ekran kartındaki fanın önünde duruyor yerini değiştirin onun. Onun dışında küçük şeyler koyarsanız sorun olmaz.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 Saat sıkıntı gibi duruyor saati kaldırırsan hava akışının artacağını düşünüyorum.
Nawrocu Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 573 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 Maomao dedi: O saat galiba ekran kartındaki fanın önünde duruyor yerini değiştirin onun. Onun dışında küçük şeyler koyarsanız sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Fanın önünde olması sıkıntı mı yaratır? tomey dedi: Saat sıkıntı gibi duruyor saati kaldırırsan hava akışının artacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Maomao dedi: O saat galiba ekran kartındaki fanın önünde duruyor yerini değiştirin onun. Onun dışında küçük şeyler koyarsanız sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Fanın önünde olması sıkıntı mı yaratır? tomey dedi: Saat sıkıntı gibi duruyor saati kaldırırsan hava akışının artacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.