Harvey Specter
Hectopat
Tamamdır. Tesekkür ederimHayır, bir sorun olmaz. Aldığın sıcaklık değerleri kabul edilebilir değerler.
Tamamdır. Tesekkür ederimHayır, bir sorun olmaz. Aldığın sıcaklık değerleri kabul edilebilir değerler.
Kasanın küçük olmasi sorun teşkil eder mi? Kasa: Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-Aero1FR. Ekran kartim RTX 3070 Ti olduğu icin çok fazla yer kapliyor. Boştayken sıcaklik 38 - 43 arası değişiyor. Sizce sorun var mı? Kasayı değiştirmem lazım mı? Şimdiden teşekkürler
Ekran kartı Gigabayt RTX 3060 12 GB AMD 5600x kullaniyorum Colormaster MasterLiquid ML240L V2 sıvı soğutucu ile ETS 2 de Full Grafikte Max 58-60 dereceyi geçmiyor. Seninki biraz fazla sıcaklık değeri sanki. Kasa olarakta MSI MAG FORGE 100r 3.2 Mid Tower kasa var.ETS 2'de sıcaklık NVIDIA varsayilan ayarlarda ortalama 60 derece yuksek performans ayarlayinca 69 - 73 degisiyor.
Bende de ets2 full grafikte.Sadece ndivia denetim masasında varsayilan ayarlara max 61 derece ama yuksek performansta 73 e kadar cikabiliyor.Ekran karti markası: Gigabyte Geforce RTX 3070 TI Vision oc islemci: Amd ryzen 9 5900x .Sizce sıcaklık değerleri nasıl?Ekran kartı Gigabayt RTX 3060 12 GB AMD 5600x kullaniyorum Colormaster MasterLiquid ML240L V2 sıvı soğutucu ile ETS 2 de Full Grafikte Max 58-60 dereceyi geçmiyor. Seninki biraz fazla sıcaklık değeri sanki. Kasa olarakta MSI MAG FORGE 100r 3.2 Mid Tower kasa var.
(Kullandığım kasa kötü olmasına rağmen içi püfür püfür esiyor)
3060 çok verimli bir kart. Az ısınması normal. 3070 Tİ çok daha yüksek TDP değerine sahip.Ekran kartı Gigabayt RTX 3060 12 GB AMD 5600x kullaniyorum Colormaster MasterLiquid ML240L V2 sıvı soğutucu ile ETS 2 de Full Grafikte Max 58-60 dereceyi geçmiyor. Seninki biraz fazla sıcaklık değeri sanki. Kasa olarakta MSI MAG FORGE 100r 3.2 Mid Tower kasa var.
(Kullandığım kasa kötü olmasına rağmen içi püfür püfür esiyor)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.