Kasanın ön jak girişi nasıl değiştirilir?

Rahne

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımda bulunan ön panel jaklarından birine kulaklık girişi takınca sürekli kopma ve cızırtı oluyor. Lakin diğer girişe takınca bir şey olmuyor. Aynı kulaklığı telefonda ve anakartın jak girişine takınca sorun olmuyor. Şimdi ben bu ön jak girişini nasıl değiştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de mevcut. Kulaklığı mikrofon girişine takıyorum.
Anakartım Realtek ses yongasına sahip olduğu için Realtek Audio Console'dan ön panel jak saptamasını engelleyin kısmını boş bırakıyorum ve kulaklığı mikrofon girişine takıp gelen bildirimde kulaklığı seçiyorum.​

1685652942959.png
1685653069430.png

aynı sorun bende de mevcut. Kulaklığı mikrofon girişine takıyorum.
Anakartım Realtek ses yongasına sahip olduğu için Realtek Audio Console'dan ön panel jak saptamasını engelleyin kısmını boş bırakıyorum ve kulaklığı mikrofon girişine takıp gelen bildirimde kulaklığı seçiyorum.​

Eki Görüntüle 1803044Eki Görüntüle 1803045

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Hocam ben öyle takmaya denedim az önce çalışıyor fakat bu sefer mikrofonu kullanamıyorum.

Ön panelde devre kartı bulunur, o devre kartında da jak girişleri, USB yuvaları falan olur. Kısacası devre kartını değişmek lazım. Bir jak portu için ben gereksiz buluyorum, uğraşmaya değmeyecektir.

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Hocam elimde şu an USB'li bir kulaklık var onu kullanıyorum. Uğraşmaya değmezse onunla devam ederim. Ek olarak yakında yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Alacağım monitörde jak girişleri var aynı kulaklığı oraya taksam kayıpsız ses alabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı