Hamsi ismaH
Hectopat
O elinizde tuttuğunuz kablo değil. Tuttuğunuz kablo "Güç tuşu, uyku tuşu vb..." olanlar için. Ön jak girişleri için bir tane ses kablosu olucak, USB giriş kablosuna benzer görüntüsü.Arkadaşlar görselleri yükledim. İnternetten kitapçığa baktım ama anlayamadım bir şey.
Öyle bir kablo yok hocamO elinizde tuttuğunuz kablo değil. Tuttuğunuz kablo "Güç tuşu, uyku tuşu vb..." olanlar için. Ön jak girişleri için bir tane ses kablosu olucak, USB giriş kablosuna benzer görüntüsü.
Şu şekilde gözükür ve "Audio" yazar:
Eki Görüntüle 2462707
Takmanız gereken yerde 2. attığınız fotodaki "F.Audio" girişi, normalde bu giriş anakartın altında olur. Bulunduğu kısım garip.
Kasanın bir ön tarafını sökün ve bakın o jak girişlerinin kablo kısmı cidden boşmu? Eğer boş ise kablo satın almanız lazım.Öyle bir kablo yok hocam
Müsait olduğumda bakacağım.Kasanın bir ön tarafını sökün ve bakın o jak girişlerinin kablo kısmı cidden boşmu? Eğer boş ise kablo satın almanız lazım.
Eki Görüntüle 2462725
Bu kısmın hemen arkasında olur devre kartı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.