Gksuuu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 5 Kasım 2023 #1 3 adet 120mm fan alacağım öneriniz var mıdır? Sessiz olması önemli. Öneri yapanlara şimdiden teşekkür ederim.
3 adet 120mm fan alacağım öneriniz var mıdır? Sessiz olması önemli. Öneri yapanlara şimdiden teşekkür ederim.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 5 Kasım 2023 #2 Amazon.com.tr Bunu kullanıyorum, önerecektim fakat fiyatı görünce ben şok. Ben bedavaya almışım. Fiyatını hala hak ettiğini düşünüyorum ama.
Amazon.com.tr Bunu kullanıyorum, önerecektim fakat fiyatı görünce ben şok. Ben bedavaya almışım. Fiyatını hala hak ettiğini düşünüyorum ama.
Gksuuu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 5 Kasım 2023 #3 spriggan dedi: Amazon.com.tr Bunu kullanıyorum, önerecektim fakat fiyatı görünce ben şok. Ben bedavaya almışım. Fiyatını hala hak ettiğini düşünüyorum ama. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı hocam.
spriggan dedi: Amazon.com.tr Bunu kullanıyorum, önerecektim fakat fiyatı görünce ben şok. Ben bedavaya almışım. Fiyatını hala hak ettiğini düşünüyorum ama. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı hocam.