Arkadaki Jack girişlerine takın, benimkide bozuk arkaya takıyorum.Çalışıyordu sonrasında calışmamaya başladı offf çalıştırmak için taktıgım şeyi oynatiyordum biraz şimdi tam gitti taktıgım şeyi de değiştirdim işe yaramadı. Ne yapmam lazım?
Arkadakilerde mikrofon var mıArkadaki Jack girişlerine giriyor, benimkide bozuk bir şekilde birleştirilmiş alıyorum.
Bende var Mikrofon ve Kulaklık, genelde kırmızı oluyor mikrofon olan jack.Arkadakilerde mikrofon var mı
Çalışmıyor hala onada taktım sadece kulaklık çalışıyor kulaklıgın mikrofonu çalışmıyorBende var Mikrofon ve Kulaklık, genellikle kırmızı oluyor mikrofon olan jak.
Mikrofon sıkıntılıdır ozaman, yeni mikrofon alın, veya bir servise götürün.Çalışmıyor hala onada taktım sadece kulaklık çalışıyor kulaklıgın mikrofonu çalışmıyor
Ama ayırıcıyla oynuyorum zorlayınca bazen ses geliyor geri gidiyorMikrofon sıkıntısıdır, yeni mikrofon alınır veya bir servise götürülür.
Bendede öyle oluyor mikrofon çalışıyor ama ön taraf sıkıntılı oluyor. Ya jackleri yada mikrofonu göstermek lazım bence.Ama ayırıcıyla oynuyorum zorlayınca bazen ses geliyor geri gidiyor
Bende böyle oluyor mikrofon çalışıyor ama ön tarafta sıkıntı oluyor. Ya jackleri yada mikrofonu göstermek lazım bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.