Crush7 Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar, kasamın ön tarafında 3 tane fan 2 tanesi aynı yanıyor, en üstteki diğerlerinden farklı yanıyor, ana kartım ASUS Prime B660M-K D4 Thermaltake S200 TG Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2025
Arkadaşlar, kasamın ön tarafında 3 tane fan 2 tanesi aynı yanıyor, en üstteki diğerlerinden farklı yanıyor, ana kartım ASUS Prime B660M-K D4 Thermaltake S200 TG
DirenCan Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 19 22 Mayıs 2025 #2 ASUS Armoury Crate'' uygulamasından fan ışık ayarlarını yapabiliyorsun.
Crush7 Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #3 DirenCan dedi: ASUS Armoury Crate" uygulamasından fan ışık ayarlarını yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam linkini atar mısın virüslü bir şey indirmek istemiyorum.
DirenCan dedi: ASUS Armoury Crate" uygulamasından fan ışık ayarlarını yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam linkini atar mısın virüslü bir şey indirmek istemiyorum.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.300 Çözümler 6 22 Mayıs 2025 #4 DirenCan dedi: ASUS Armoury Crate'' uygulamasından fan ışık ayarlarını yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Anakart RGB fanlar argb destekli anakart işe yaramayabilir kontrol için.
DirenCan dedi: ASUS Armoury Crate'' uygulamasından fan ışık ayarlarını yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Anakart RGB fanlar argb destekli anakart işe yaramayabilir kontrol için.
Crush7 Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #5 The_rain_master dedi: Anakart RGB fanlar ARGB destekli anakart işe yaramayabilir kontrol için. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek olup olmadığına nereden bakabilirim programı kurdum.
The_rain_master dedi: Anakart RGB fanlar ARGB destekli anakart işe yaramayabilir kontrol için. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek olup olmadığına nereden bakabilirim programı kurdum.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.300 Çözümler 6 22 Mayıs 2025 #6 Crush7 dedi: Öyle bir seçenek olup olmadığına nereden bakabilirim programı kurdum. Genişletmek için tıkla... Cihazlarım yada aygıtlar diye sekme oluyordu sanırım. Ben full siyah kasa kullandığım için detaylara çok hakim değilim.
Crush7 dedi: Öyle bir seçenek olup olmadığına nereden bakabilirim programı kurdum. Genişletmek için tıkla... Cihazlarım yada aygıtlar diye sekme oluyordu sanırım. Ben full siyah kasa kullandığım için detaylara çok hakim değilim.