Kaşar peynirin artık lüks olması

dyingme

Hectopat
Daha fazla  
Marketlerde geçen sene en ucuz markaların 700 gramlık kaşar peynirinin 20 TL iken şu an 89 TL olması dolayısıyla bundan sonra kaşar peynir yerine lor peyniri tüketmeye karar verdim, aileme de bu yönde telkinde bulunuyorum, lor peyniri hem yağsız hem protein kaynağı, kaşarlı tost artık lüks tüketim benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olsun hocam en azından artık belli başlı insanların ağzında küfür amaçlı kaşar peyniri geçmiyor bir de o yandan bakalım(!)

Bırakın kaşarı, normal dümdüz beyaz peynir bile lüks oldu. Öyle ki zincir marketlerde artık kiloluk bulamıyorum. Her yerde 400 gram 700 gram en fazla 900 gram ürünler fahiş fiyatlarla satılıyor.

Kaşarın fiyatı iyi yine. 30.000 yada 36.000 TL'lik öğrenci kredisinin faizi 105.000 TL oldu. Ne yapacağım bilmiyorum vallahi.

Panik içerisindeyim.

Kaşarın fiyatı iyi yine. 30.000 yada 36.000 TL'lik öğrenci kredisinin faizi 105.000 TL oldu. Ne yapacağım bilmiyorum vallahi.

Panik içerisindeyim.
Sözde destek veriyorlar, mükemmel yemek yiyorlar, yurtları çok iyi. Hangi hayal dünyasında yaşıyorlar bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…