Kaşar peynirin artık lüks olması

Sözde destek veriyorlar, mükemmel yemek yiyorlar, yurtları çok iyi. Hangi hayal dünyasında yaşıyorlar bilmiyorum.
Yurtlar çok iyi gelirdi gözüme ama bu paradan sonra daha iyisi olması lazım ama yemekleri çok kötü.

Ne lüks değil ki hocam. Öyle bir kesim oluşmuş ki karnı doymayı beslenmek zannediyorlar. Beslenebilen artık bizim ülkede çok zor. Makarna gibi sağlıksız sadece karbonhidrat odaklı gıdaları tüketerek insan bir şekilde bir şey yiyor. Yoğurt,et,tavuk,peynir artık bunlar bizim ülkede lüks hale geldi. Cennet vatanı ne hale getirdiler. Vatandaşı kuru ekmek yesin diyip mecliste yarım kilo steakleri götüren milletvekilleri var.

2 aya unutulup gidiyor zaten her şey.
2-3 ay önce elektrik zammi protesti ediliyordu, unutuldu.
Kışta da doğalgaz zammından yana yakınmaya başlarlar.

Her şey 10 misli arttı sayılır. Bir sıfır silersek, paramız değerlenir . Eski günlere döneriz.
Bazen kola alınca 20 TL'yi artık 2 TL olarak hayal ediyorum. Çocukluğumda öyleydi.

Kaşarın fiyatı iyi yine. 30.000 yada 36.000 TL'lik öğrenci kredisinin faizi 105.000 TL oldu. Ne yapacağım bilmiyorum vallahi.

Panik içerisindeyim.
Ben işe ilk girdiğim sene çektiğim kyk kredinin üç katını ödemiştim, demek halen daha aynı insafsızlık devam ediyor.

Yav her gün tost 5 yesem yılık askeriği maaş alsam batıyorum hocam bu ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…