hakki05
Zeptopat
Daha fazla
Oksitlenme hemen olmaz, birkac yili veya aylari bulabilir. Hemen mudehale edilirse, islaklik kalmazsa, zaten oksitlenme olmaz. Oksitlenme nadir bir olay olabilir. Elinizden geleni yaptiktan sonra yapacak bir şey yok. Sen o fanı temizle, eger gercekten emin olmak istiyorsan ve fani tekrar takabilecek kadar uzmansan fani cikart dikkatlice bak, geri tak icin rahatlasin. Sonra Backplate'i de cikart bak. Yalniz, fani cikarttiktan sonra da Backplate'i cikartma gibi garanti iptali yuksek ihtimalle olur, deger mi sen karar ver. Ama belki ekran kartini eline alma ihtimalin var gece gece.
Hocam temizlemeye çalıştım ancak net temizleyemedim. Tek sıkıntı ekran kartında zaten, koruyucu tabelanın üzerindekileri kuru bir bez ile sildim. Fanları da aynı şekilde kuru bez ile silebildiğim kadar sildim ancak çoğu yer dar olduğu için temizleyemedim. Tek bir yerde oluştu bu bahsettiğim yağlılık. Zaten saat de geç oldu. Ekran kartım şu an kasadan ayrı bir şekilde duruyor. Kurumasını bekliyorum. Hemen kurmayacağım. Dediğiniz gibi yapardım ancak hem saat geç hem de çok bir deneyimim yok. O yüzden riske atmak istemiyorum. Biraz zaman geçtikten sonra çalıştırmayı deneyeceğim (1 gün gibi bir süreden sonra). Sabah bir daha bakıp bilgilendirme yapacağım. Umuyorum oksitlenme olmaz. Geç saatte ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sabah olduğu zaman ekran kartına tekrar bakacağım, o zaman haberdar ederim hocam.