T Turkuvaz Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2018 #1 1 ay önce bir PC topladım. Şimdiye kadar yanlışlıkla kasaya elim çarptı, PC dondu kaldı. Zarar görmüş müdür PC? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2018
1 ay önce bir PC topladım. Şimdiye kadar yanlışlıkla kasaya elim çarptı, PC dondu kaldı. Zarar görmüş müdür PC?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 1 Çözümler 83 18 Mayıs 2018 #2 Bu soruya cevap verebilecek kadar yeterli bilgi yok elimizde. Bazi parcalar gevsek, bazi parcalar sıkı baglandigi icin olmus olabilir. Su anda calisiyor mu sistem ? Artı 0 Eksi
Bu soruya cevap verebilecek kadar yeterli bilgi yok elimizde. Bazi parcalar gevsek, bazi parcalar sıkı baglandigi icin olmus olabilir. Su anda calisiyor mu sistem ?
KS KS T Turkuvaz Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2018 #3 sistem çalışıyo çok şükürde korktum panik yaptım kablosunu çektim tekjrar açtım bişeyi kalamdı Artı 0 Eksi
Apocaylpse Megapat Katılım 12 Ekim 2015 Mesajlar 56 23 Haziran 2020 #4 HDD darbe sonucu o anlık işlevini yitirmiş.Bir kaç kez daha tekrarlarsanız hdd de kafa atma,bad sector oluşabilir. Artı 0 Eksi
HDD darbe sonucu o anlık işlevini yitirmiş.Bir kaç kez daha tekrarlarsanız hdd de kafa atma,bad sector oluşabilir.