Kasaya Fan Nasıl Takılır?

Zywo0

Kilopat
MB501L kasaya sahibim.
3 adet Cooler Master Sickleflow 120MM Kırmızı Led Kasa Fanı takmak istiyorum fakat montaj işlerinden pek anlamıyorum. Kasayı aldığım yere yani Itopya'ya götürdüm fan taktırmak için. Orada bana molex dönüştürücü lazım dediler bu dönüştürücü olmadan takamazlarmış. Ben kendim alıp kabloyu bu fanları nasıl takacağım bilen biri detaylı bir şekilde anlatabilir mi? Anakartımda fan takmak için yer yok.

4 Pin fanı takmak için molex istiyorlar ise anakart üzerinde yer alan fan portları dolu demektir.
Onun yerine PWM çoklayıcı alın derim.

Arından buradan destek alarak takarsınız. Ön kısma takıcaksanız havayı içeri üflesin, arkaya veya üstte takıcaksanız dışarı üflesin. Üstüne ok işareti var, yönü belirtiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4 Pin fanı takmak için molex istiyorlar ise anakart üzerinde yer alan fan portları dolu demektir.
Onun yerine PWM çoklayıcı alın derim.

Arından buradan destek alarak takarsınız. Ön kısma takıcaksanız havayı içeri üflesin, arkaya veya üstte takıcaksanız dışarı üflesin. Üstüne ok işareti var, yönü belirtiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bendeki Fan bu ancak nasıl PSU'ya ve Anakarta takılacak bilmiyorum. Ürünün fotoğrafına bakarmısın? For LED yazan kısmını Receiver'a takmam gerekiyormuş ancak bende iki tane fan var, ikisini aynı anda yapamam galiba. Anlatırmısın ?

Bir adet bu çoklayıcıdan alınız. Tüm sorunlarınıza elveda deyiniz.
1563017195310.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı