lga775fan Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #1 Kasaya USB noktalarına bile güç gelmiyor, fanlar çalışmıyordu; bilgisayar zaten çalışmıyor. Fotoğraf altta. PSU ayrıca çalışıyor, güç veriyor. Ataş testinden geçti.
Kasaya USB noktalarına bile güç gelmiyor, fanlar çalışmıyordu; bilgisayar zaten çalışmıyor. Fotoğraf altta. PSU ayrıca çalışıyor, güç veriyor. Ataş testinden geçti.
8 883443 Picopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 883 Çözümler 7 28 Şubat 2025 #11 lga775fan dedi: Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Kabloları hiç yerlerine oturmuş mu diye kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
lga775fan dedi: Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Kabloları hiç yerlerine oturmuş mu diye kontrol ettiniz mi?
Burak619 Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #12 Kablolara bir bakın oksitlenme falan varsa kablo uçlarını soketin plastik yerini çıkartıp kazıyın. Artı 0 Eksi
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.300 Çözümler 6 28 Şubat 2025 #13 The_rain_master dedi: Hocam benim daha önce kasa kabloları yanlış takıldığı için açılmamıştı iletken bir cisimle Power pinlerine dokunup deneyebilir misiniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.50 deki gibi Çözüldü mü hocam sorun? Son düzenleme: 28 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
The_rain_master dedi: Hocam benim daha önce kasa kabloları yanlış takıldığı için açılmamıştı iletken bir cisimle Power pinlerine dokunup deneyebilir misiniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.50 deki gibi Çözüldü mü hocam sorun?
KS KS lga775fan Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #14 The_rain_master dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.50 deki gibi Çözüldü mü hocam sorun? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın biraz geç olucak ama şu mu acaba bahsettiğiniz? Dosya Ekleri 17407767875298831043356178153364.jpg 143,9 KB · Görüntüleme: 21 Artı 0 Eksi
The_rain_master dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.50 deki gibi Çözüldü mü hocam sorun? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın biraz geç olucak ama şu mu acaba bahsettiğiniz?
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.300 Çözümler 6 1 Mart 2025 #15 lga775fan dedi: Hocam kusura bakmayın biraz geç olucak ama şu mu acaba bahsettiğiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam anlaşılmıyor resimden Bahsettiğim yerde kasa düğmelerinin kablosu takılı olması lazım Artı 0 Eksi
lga775fan dedi: Hocam kusura bakmayın biraz geç olucak ama şu mu acaba bahsettiğiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam anlaşılmıyor resimden Bahsettiğim yerde kasa düğmelerinin kablosu takılı olması lazım
KS KS lga775fan Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #16 The_rain_master dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.50'deki gibi Çözüldü mü hocam sorun? Genişletmek için tıkla... PWRBTN yerine PWSW var The_rain_master dedi: Hocam anlaşılmıyor resimden Bahsettiğim yerde kasa düğmelerinin kablosu takılı olması lazım Genişletmek için tıkla... Evet hocam takılıydı çıkardım bakmak için Artı 0 Eksi
The_rain_master dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.50'deki gibi Çözüldü mü hocam sorun? Genişletmek için tıkla... PWRBTN yerine PWSW var The_rain_master dedi: Hocam anlaşılmıyor resimden Bahsettiğim yerde kasa düğmelerinin kablosu takılı olması lazım Genişletmek için tıkla... Evet hocam takılıydı çıkardım bakmak için
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.300 Çözümler 6 1 Mart 2025 #17 lga775fan dedi: PWRBTN yerine PWSW var Evet hocam takılıydı çıkardım bakmak için Genişletmek için tıkla... Hocam bi iletken ile denediniz mi dokundurmayı? Artı 0 Eksi
lga775fan dedi: PWRBTN yerine PWSW var Evet hocam takılıydı çıkardım bakmak için Genişletmek için tıkla... Hocam bi iletken ile denediniz mi dokundurmayı?
KS KS lga775fan Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #18 The_rain_master dedi: Hocam bi iletken ile denediniz mi dokundurmayı? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam bir ses geldi ama bir şey olmadı The_rain_master dedi: Hocam bi iletken ile denediniz mi dokundurmayı? Genişletmek için tıkla... Hocam power switch butonunu taktığımdada anakartın belirli bir bölgesinden fıs sesi çıkıtor normalmidir bilgisayar başlamıyor. Son düzenleme: 1 Mart 2025 Artı 0 Eksi
The_rain_master dedi: Hocam bi iletken ile denediniz mi dokundurmayı? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam bir ses geldi ama bir şey olmadı The_rain_master dedi: Hocam bi iletken ile denediniz mi dokundurmayı? Genişletmek için tıkla... Hocam power switch butonunu taktığımdada anakartın belirli bir bölgesinden fıs sesi çıkıtor normalmidir bilgisayar başlamıyor.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.300 Çözümler 6 1 Mart 2025 #19 lga775fan dedi: Denedim hocam bir ses geldi ama bir şey olmadı Hocam power switch butonunu taktığımdada anakartın belirli bir bölgesinden fıs sesi çıkıtor normalmidir bilgisayar başlamıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok. Artı 0 Eksi
lga775fan dedi: Denedim hocam bir ses geldi ama bir şey olmadı Hocam power switch butonunu taktığımdada anakartın belirli bir bölgesinden fıs sesi çıkıtor normalmidir bilgisayar başlamıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok.