Kasaya kedi çarpması sıkıntı yaratır mı?

Thunderbolt_0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 30-20 dakika önce kedim kasaya ayağını çarptı, bilgisayara hiçbir şey olmadı her şey aynı gibi gözüküyor, 6-5 gün önce aldım o yüzden çok kafaya takıyorum kusura bakmayın, sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmaz hocam. Ekran kartını kontrol edin. Eskisi gibi duruyorsa bir problem olmayacaktır. Yeni aldığınız için üstüne çok titriyorsunuz. Biraz zaman geçince alışırsınız. Ayrıca elektronik aletler aşırı derecede narin değiller. Gayet dayanıklılar. Gerekli kontrolleri yaptıktan sonra içinizi ferah tutun. Hayırlı olsun.

Tabii. Zaten kasanın görevi hava akışı ve dayanıklılık. Dayanıklı olmasaydı uzay montaj yapardık hocam.

Merhaba. 30-20 dakika önce kedim kasaya ayağını çarptı, bilgisayara hiçbir şey olmadı her şey aynı gibi gözüküyor, 6-5 gün önce aldım o yüzden çok kafaya takıyorum kusura bakmayın, sıkıntı yaratır mı?

Donanıma zarar vermez ama kasa çizilmiş olabilir daha da bir şey olmaz hocam.

Tabii. Zaten kasanın görevi hava akışı ve dayanıklılık. Dayanıklı olmasaydı uzay montaj yapardık hocam.
Bahsettiğim durum şu, uzay montaj da olsa elektronik aletler dayanıklıdır. O kadar küçük darbelere dayanabilirler bir şey olmaz yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı