Kasaya sığmayan ekran kartını takma

creation

Hectopat
Daha fazla  
Biraz Türk usulü bir yöntem oldu ama yapacak bir şey yok. Yeni aldığım Asus Strix GTX 1060 3 fanlı ekran kartı kasama sığmayınca nalburdan aldığım sac makasiyla birkac yorucu islemden sonra gerekli boslugu actim :)

IMG_1523.JPG
IMG_1524.JPG

Yapılabilecek 2 ihtimalden birisini yapmışsınız. Elinize sağlık. :)

teşekkürler :)

Güzel fikir. Almışken kestiğin kısmı komple alsan daha güzel durur arslında.:)
düşünmedim değil ama gerçekten kesmesi çok zor üstteki kısım yine biraz daha ince ama aynısından hemen altında da var dikkat edersen, altında ki çok daha kalın ve keserken baya zorladı o yüzden bende ihtiyacım kadarını kesip penseyle sivri tarafları yamultup bu şekilde bıraktım zaten kasam pencereli olmadığı için kötü durmasını çok önemsemiyorum :)

Alt kısım kötü durmamış, orayı kesmesende olur. Ama üst kısım ön tarafta kaldığı için kötü bir görüntü oluşmuş. Üst kısmı kes derim. Birde sistemin çok kişinin hayalindeki bir sistem, ben olsaydım o kasanın kapağını kapatmazdım. O görüntüyü görmek güzel birşey. :)

Alt kısım kötü durmamış, orayı kesmesende olur. Ama üst kısım ön tarafta kaldığı için kötü bir görüntü oluşmuş. Üst kısmı kes derim. Birde sistemin çok kişinin hayalindeki bir sistem, ben olsaydım o kasanın kapağını kapatmazdım. O görüntüyü görmek güzel birşey. :)

alt tarafı ekran kartı oturmadığı için kesmek zorunda kaldım :) hem boydan hemde enden sığmadı biraz geniş bir kart :) kasa meselesine gelince dediğin gibi bende güzel pencereli bir kasa almak isterdim ama parçaları pahalı seçtiğim için kasayı ucuz bişey seçip bütçeyi o şekilde denkleştirmek istedim yani biraz mecburiyetten param buna yetebildi yoksa haklısın :)

Ama güzel sistemin var. :)
Sağol kardeşim inşallah sen daha iyilerini alırsın

merhabalar aynı karttan bende aldım lakin kasaya takıp driverları kurmama rağmen kartı görmedi sizde böyle bir sorun yaşadınız mı?

yok ben öyle bir problem yaşamadım istersen driverları farklı yollarla yüklemeyi dene eğer windowstan otomatik yükleme yaptıysan experience indirip dene yada driver easy programıyla dene windowstan indirmediysen windowstan otomatik indirmeyle dene belki işe yarayabilir

Hata yapmışsın. Kasayı ziyan ettin bir bakıma. Kestiğin kısmın yukarısına bak bakalım orada vidalar var. Oradan vidaları çıkardığında o bölümü çıkartabilirdin. HDD'yi de en üst kısımda olan yere vidalardın olur biterdi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı