Kasaya tekme atınca sistem yavaşladı

Uzay montaj yapıp ardından anakartın ortasına kafa atınız. Sonra tekrar toplayıp kasayı yumruklayın. En son balkondan aşağı monitör ve ekipmanlarla, yumuşak zemine (hasar görmemesi için) attıktan sonra aşağı inip sokaktaki elektrik direğine tırmanıp kaçak hat çekip kasayı o şekilde deneyin. Stabilite geri gelecektir.

Yahu ben bilgisayarıma bir şey olmaması için bir yerlerimi yırtarken bilgisayarına tekmeleyen, zarar veren insanların olması...
Sanırım tek gariban benim.

Düzenleme: Hocam o sistemle oyun oynayabiliyorsanız bilgisayarınız yüksek ihtimalle uzaylılar tarafından süper güçle donatılmış olabilir. Onu ait olduğu yere, uzaya gönderin.

Son düzenleme:
Merhaba. Geçen gün sinirlenip kasaya tekme atmıştım. O günden beri performans düşüklüğü var. Oyunlar ve programlar geç açılıyor, sistem geç açılıyor. Ne yapmam lazım?
Sistem tarama uygulamaları veya bios üzerinden birtakım parçaların durumunu kontrol edebilirsin. Çalışmayan parçalar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…