Kablolar çirkin durmaz mı sizce de?
Sağlıklı bir yöntem değil. İnsanı uğraştırır bu iş. Uğraşılmaz bununlaBaşlıkta da bahsetmiș oldugum gibi değişik bir hayalim var, fotoğraftaki gibi bir sistem toplamaya çalışıyorum. Ekran kartını nasıl sabitlerim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 384651
Bende biliyorum saglikli olmadigini ama yapmak istiyorum sadece resimdeki parcayıbulabilirsem hepsini halledicemSağlıklı bir yöntem değil. İnsanı uğraştırır bu iş. Uğraşılmaz bununlaAma güzel görünüyor.
Bence onu sen de yaptırabilirsin. Elindeki parçalara göre önce mukavvadan bi taslak hazırlarsın. Sonra da daha sağlam bi malzeme bulup yapabilirsin. Sağlam bi tahta ile. Bence bi marangozla görüş. Eminim daha çok zevk alırsın böyle. Biraz uğraştırır ama daha hoş olur. Parçalarla tahta arasında çok ufak bi boşluk bırakırsan ısınmaya da faydası olur. Bir de parçaları tahtaya tutturacak düzenekleri de hallettin mi tamam işte. Ama Ekran kartını nasıl yaparsın onu bilmiyorum. O konuda biraz kafa yormak gerek.Bende biliyorum saglikli olmadigini ama yapmak istiyorum sadece resimdeki parcayıbulabilirsem hepsini halledicem
Fiyatı da iyiymişCooler Master Vertical Graphics Card Holder MCA-U000R-KFVK00 Kasa Yedek Parça - Nanokatalog
Şu tipte bir şey ayarlaman gerekiyor.
Hoş görünüyor.Böyle bir ürün buldum.
Denemelisin.Gerçekten güzel bir ürün fakat ne ona vercek param nede koycak yerim var yinede sağ ol.
Arkadașlar ben șöyle bir şey düşündüm :
Bir metal işi ile uğraşan esnaftan rica edip parası ile ekran kartının tam altı için bir yuva yaptırıp daha sonra arkadan demir boruya kaynakla bağlayıp, riser kablo ilede anakarta bağlamayı düşünüyorum sizce nasıl olur?
Ben orda resimde isaretli parcadan bahsetmistim zaten alt tarafi kendim pleksi glass alıp yapicam sadece ekran kartini sabitlemek sorunBence onu sen de yaptırabilirsin. Elindeki parçalara göre önce mukavvadan bi taslak hazırlarsın. Sonra da daha sağlam bi malzeme bulup yapabilirsin. Sağlam bi tahta ile. Bence bi marangozla görüş. Eminim daha çok zevk alırsın böyle. Biraz uğraştırır ama daha hoş olur. Parçalarla tahta arasında çok ufak bi boşluk bırakırsan ısınmaya da faydası olur. Bir de parçaları tahtaya tutturacak düzenekleri de hallettin mi tamam işte. Ama Ekran kartını nasıl yaparsın onu bilmiyorum. O konuda biraz kafa yormak gerek.
Fiyatı da iyiymiş
Hoş görünüyor.
Denemelisin.
Foto epey ufak olunca gözden kaçırmışız. Evet sen de yapabilirsin bi şekilde. Ekran kartı için de mutlaka bir yöntem vardır. Aparat falan.Ben orda resimde isaretli parcadan bahsetmistim zaten alt tarafi kendim pleksi glass alıp yapicam sadece ekran kartini sabitlemek sorun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.