Kasayı duvara sabitleme

Arkadaslar ekran kartını nasıl sabitleyecegimi buldum ama nerden alacagimi yada ismini bilmiyoryum yardimci olurmusunuz

Dosya Ekleri

• IMG_20190418_215424.jpg
    IMG_20190418_215424.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 57
Başlıkta da bahsetmiș oldugum gibi değişik bir hayalim var, fotoğraftaki gibi bir sistem toplamaya çalışıyorum. Ekran kartını nasıl sabitlerim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 384651
Sağlıklı bir yöntem değil. İnsanı uğraştırır bu iş. Uğraşılmaz bununla :) Ama güzel görünüyor.

Bende biliyorum saglikli olmadigini ama yapmak istiyorum sadece resimdeki parcayıbulabilirsem hepsini halledicem
Bence onu sen de yaptırabilirsin. Elindeki parçalara göre önce mukavvadan bi taslak hazırlarsın. Sonra da daha sağlam bi malzeme bulup yapabilirsin. Sağlam bi tahta ile. Bence bi marangozla görüş. Eminim daha çok zevk alırsın böyle. Biraz uğraştırır ama daha hoş olur. Parçalarla tahta arasında çok ufak bi boşluk bırakırsan ısınmaya da faydası olur. Bir de parçaları tahtaya tutturacak düzenekleri de hallettin mi tamam işte. Ama Ekran kartını nasıl yaparsın onu bilmiyorum. O konuda biraz kafa yormak gerek.
Fiyatı da iyiymiş :)
Hoş görünüyor.
Gerçekten güzel bir ürün fakat ne ona vercek param nede koycak yerim var yinede sağ ol.
Arkadașlar ben șöyle bir şey düşündüm :
Bir metal işi ile uğraşan esnaftan rica edip parası ile ekran kartının tam altı için bir yuva yaptırıp daha sonra arkadan demir boruya kaynakla bağlayıp, riser kablo ilede anakarta bağlamayı düşünüyorum sizce nasıl olur?
Denemelisin.

Son düzenleme:
Bence onu sen de yaptırabilirsin. Elindeki parçalara göre önce mukavvadan bi taslak hazırlarsın. Sonra da daha sağlam bi malzeme bulup yapabilirsin. Sağlam bi tahta ile. Bence bi marangozla görüş. Eminim daha çok zevk alırsın böyle. Biraz uğraştırır ama daha hoş olur. Parçalarla tahta arasında çok ufak bi boşluk bırakırsan ısınmaya da faydası olur. Bir de parçaları tahtaya tutturacak düzenekleri de hallettin mi tamam işte. Ama Ekran kartını nasıl yaparsın onu bilmiyorum. O konuda biraz kafa yormak gerek.

Fiyatı da iyiymiş :)

Hoş görünüyor.

Denemelisin.
Ben orda resimde isaretli parcadan bahsetmistim zaten alt tarafi kendim pleksi glass alıp yapicam sadece ekran kartini sabitlemek sorun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı