Kasayı duvara sabitlemek

marcee

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Hocalarım gördüğünüz gibi kasam masamın altında, yerimde çok kısıtlı gördüğünüz gibi dolap ve duvar arasında neredeyse 0'a 0. Kasa masamın altında ve o alanda bacaklarımı rahat ettiremiyorum, kasamı da görmek istiyorum. Panonun olduğu yere raf monte etsem daha sonra ise kasamı üstüne koysam ne gibi bir sorunla karşılaşırım? Sizce güzel durur mu?

Kabloları dolabın arkasına doğru verebilirim ya da beni çok irite etmez.

Dosya Ekleri

• IMG_2538.jpg
    122,4 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_2539.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
Raf yerine tavsiyem uzun çivilerden 3 tane duvara montelemen. Çivilerin etrafına da kauçuk gibi bir şey ile çevirirsin daha güzel durur ve sağlam durur.

Raf yerine tavsiyem uzun çivilerden 3 tane duvara montelemen. Çivilerin etrafına da kauçuk gibi bir şey ile çevirirsin daha güzel durur ve sağlam durur.
Hocam düşme gibi şeyler olmasın? Çivilerin üzerine kasayı nasıl koyacağım?

Böyle bir şey yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam düşme gibi şeyler olmasın? Çivilerin üzerine kasayı nasıl koyacağım?

Uzun çiviler alman lazım düşmemesi için. En az 25-30cm al. Kalınlığı 3-4mm olsa yeter. Kasanın yandan boyutu tam olarak kaç?

Uzun çiviler alman lazım düşmemesi için. En az 25-30cm al. Kalınlığı 3-4mm olsa yeter. Kasanın yandan boyutu tam olarak kaç?
21 CM Hocam

Bir tık aşırıya kaçmak hocam bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…