Uygun bulduğunu kapacaksın. Zaten anormal fiyata inen ürünlerin %90'ı iptal oluyor.Malum kasım indirimleri başladı. En uygun indirimler hangi günlerde olur 24 Kasım Black Friday. Şu an bir şeyler almalı mı beklemeli mi?
Dün ınstreet - flo - lumberjack üçgeninde ayakkabıda bir alana bir bedava vardı. 20:00 - 00:00 arasında bir daha böyle bir şey yaparlar mı bilmem ama tarihten ziyade bu tarz kampanyalar çok iyi olabiliyor. Takip etmek gerek. Ben 2+2 4 ayakkabı aldım kendime ve yakınlarıma mesela.
Mönitörler 1-2 haftadır dip fiyatları görüyor zaten. Daha fazla inmesi çok zor. Beklentilerini karşılayanı direkt alacaksın.Daha çok elektronik alışverişi düşünüyorum bir monitör almak istiyorum açıkçası düşünüyorum acaba bu konuda Black Friday beklemeli miyim?
Süreci izleyip al bence. Beklememelisin.Daha çok elektronik alışverişi düşünüyorum bir monitör almak istiyorum açıkçası düşünüyorum acaba bu konuda Black Friday beklemeli miyim?
Monitörler 1-2 haftadır dip fiyatları görüyor zaten. Daha fazla inmesi çok zor. Beklentilerini karşılayanı direkt alacaksın.
Süreci izleyip al bence. Beklememelisin.
Süreci izleyip al bence. Beklememelisin.
Yani monitörlerden çok anlamıyorum bu konuyu kardeşime havale ediyorum. Ya da daha iyi bilen biri yanıtlarsa güzel olur.Peki monitör olarak.
Peki monitör olarak 27 inc 1080p tercih edilebilir mi beat yapmak için ve LoL Valorant için gerekli bana ağır oyun oynamıyorum.
27 inc için olur. LG 24 inc, IPS, 144 HZ 3.5k şuan hepsiburadada. Kendine uygun model seçmeye çalış.Peki monitör olarak.
Peki monitör olarak 27 inc 1080p tercih edilebilir mi beat yapmak için ve LoL Valorant için gerekli bana ağır oyun oynamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.