Kasımpaşa 1-1 Fenerbahçe

Açıkçası oyunluk pek bir şey yok'tu 60. Dakika'dan sonra kasımpaşa maçı güzelce öldürüp soğuttu çeviremeyince sonuç belli. Değişiklikler berbattı gole ihtiyaç varken asensio çıkıp szymanski giriyorsa Hocada'da bir sıkıntı var demektir. Birbirimizi kandırmayalım bu takım bu ölü mentalite ile şampiyon olamaz bu hasret 20 yıla çıkar benden söylemesi.
Aykut Kocaman'ın gelmesi gerek.

Bence kasımpaşaya karşı bile kötü oynayan fenerin tedescoyu hemen göndermesi lazım sonuçta yönetim değişti. Aykut kocaman ya da ismail kartal şart bu kadroya. Seçim hakkında eklemek istediğim bir şey var, alinin seçilmemesi fenerin kadro kalitesini düşürecek uzun vadede. Alideki para kimsede yok bir başkan olarak fener eğer ali kadar parası olmayan bir takım ve başkana sahip olursa böyle bir rüya kadroyu anca rüyasında görür.

Bence kasımpaşaya karşı bile kötü oynayan fenerin tedescoyu hemen göndermesi lazım sonuçta yönetim değişti. Aykut kocaman ya da İsmail kartal şart bu kadroya. Seçim hakkında eklemek istediğim bir şey var, alinin seçilmemesi fenerin kadro kalitesini düşürecek uzun vadede. Alideki para kimsede yok bir başkan olarak fener eğer Ali kadar parası olmayan bir takım ve başkana sahip olursa böyle bir rüya kadroyu anca rüyasında görür.

Avrupa maçın'dan sonra sonuçtan bağımsız gönderirler hocam zaten adamın anlaştiği bir Portekiz'li hoca vardı onu getirirler.

Bence kasımpaşaya karşı bile kötü oynayan fenerin tedescoyu hemen göndermesi lazım sonuçta yönetim değişti. Aykut kocaman ya da ismail kartal şart bu kadroya. Seçim hakkında eklemek istediğim bir şey var, alinin seçilmemesi fenerin kadro kalitesini düşürecek uzun vadede. Alideki para kimsede yok bir başkan olarak fener eğer ali kadar parası olmayan bir takım ve başkana sahip olursa böyle bir rüya kadroyu anca rüyasında görür.
3-4 oyuncu dışında kaliteli oyuncu yok bence.

3-4 oyuncu dışında kaliteli oyuncu yok bence.

Kaliteden çok ruh yok takımda. 2023 yılında fb kadrosu bu olacak deseler kimse inanmazdı. Ve çok çok bitik durumda olan oyuncular var, misal fred. Ölü gibi omuz darbesinde 3 metre ileri uçuyor yani oyuncunun sahadaki durumu "mecaz anlamda" 99 yaşında bir anda düşerek ölecek yaşlı bir insanı anımsatıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı