Kasın ağrıması iyi çalıştığını gösterir mi?

Ben dün biceps çalıştım ve bugün feci ağrıyor, pazartesi de triceps göğüs çalışmıştım onlar da bayağı feci ağrıyordu dün şu an yine azaldı, başlayalı yeni falan da olmadı 6ay oldu ağrıması iyi çalıştığımı gösterir mi?

Hayır. Arkadaşın dediği gibi laktik asit birikiminden oluyor yani iyi veya kötü çalıştığını göstermiyor.

Hayır hatta birçok insan çalıştıktan sonra kas ağrımadığında endişeye giriyor. Ağrısı kasın çıktığının belirtisidir.

Bunun doğruluk payı yok. Evet antrenman gününden sonraki gün biraz kas ağrısı olunca benim de hoşuma gidiyor yalan yok ama bunun kas gelişimiyle hiçbir alakası yok.

Hayır hatta birçok insan çalıştıktan sonra kas ağrımadığında endişeye giriyor. Ağrısı kasın çıktığının belirtisidir.

Kasin agrimasi ayri bir şey kasin gelismesi ayri bir şey bir miktar agri olmasi normal fakat agrimasi gelistigi anlamina gelmiyor sen eğer ki hareketi yanlış yapiyorsanda agriyacaktir ama gelismeyecektir onemli olan hareketi dogru yapiyor musun? Tukenise yaklasana kadar calisiyor musun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı