Kasın ağrıması iyi çalıştığını gösterir mi?

facupe

Picopat
Daha fazla  
Ben dün biceps çalıştım ve bugün feci ağrıyor, pazartesi de triceps göğüs çalışmıştım onlar da bayağı feci ağrıyordu dün şu an yine azaldı, başlayalı yeni falan da olmadı 6ay oldu ağrıması iyi çalıştığımı gösterir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dün biceps çalıştım ve bugün feci ağrıyor, pazartesi de triceps göğüs çalışmıştım onlar da bayağı feci ağrıyordu dün şu an yine azaldı, başlayalı yeni falan da olmadı 6ay oldu ağrıması iyi çalıştığımı gösterir mi?

Bunun hakkinda karsima bir video cikmisti agrimasi gelistigi anlamina gelmiyor tukenis yapana kadar calisiyorsan gelisiyor.

Genlede aprıyorsa bırakman gerekyior çünkü kasların yırtılabilir ama bu belki sadece şunu söylim geliştiği anlamına gelmiyor

Yanlış bilgi
Bunun hakkinda karsima bir video cikmisti agrimasi gelistigi anlamina gelmiyor tukenis yapana kadar calisiyorsan gelisiyor.

Hayır hatta birçok insan çalıştıktan sonra kas ağrımadığında endişeye giriyor. Ağrısı kasın çıktığının belirtisidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer her zaman çalıştığınız ağırlık seviyesini yükselttiyseniz normaldir. Ağrı aniden geliştiyse küçük çaplı yırtılmalar meydana gelmiş olabilir, iyileşmesi için dinlendirmeniz gerekir. Ağrı şiddetliyse tam yırtılma oluşmuştur, bu durumda ara vermeniz gerekiyor.

Bir aksesuarın işlenmeden önceki haline ham denir. Aynı şekilde bu kas ağrısınada halk arasında hamlamak olarak adlandırılır. hamlanan kasları 2-3 gün gerekirse 1 hafta dinlendirmen lazım sonra işlemeye devam..

Antrenman atladıysanız normal olabilir. Ağrısına göre de değişir belki de ters bir hareket yapmış olabilirsiniz. Az protein almış olabilirsiniz. Ağrıdan çok acıysa kası dinlendirin bir süre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı