Gördüklerinin hepsi bir rüyaydı. Günaydın.Oğlan puf diye yok oldu sanki. Acaba ben bunları kafamda mı kurdum? Alparslan diye birisi hiç olmadı mı?
Oğlan puf diye yok oldu sanki. Acaba ben bunları kafamda mı kurdum? Alparslan diye birisi hiç olmadı mı?
Başka şubeye geçirmişlerdir garibimiOğlan puf diye yok oldu sanki. Acaba ben bunları kafamda mı kurdum? Alparslan diye birisi hiç olmadı mı?
Oğlan puf diye yok oldu sanki. Acaba ben bunları kafamda mı kurdum? Alparslan diye birisi hiç olmadı mı?
AZ ÖNCE ONA ÇİKOLATA ALDIM AAAAAAAAA!
Bugün cuma ve pazar yapıldığı için market kalabalıktı yanında da şefi vardı - umarım onu kovmaz- o yüzden konuşup Instagram isteyemedim ama çikolatayı sana aldım dedim hehehe.
Ah ne heyecanlı Ah ne heyecanlı...AZ ÖNCE ONA ÇİKOLATA ALDIM AAAAAAAAA!!!
Bugün cuma ve pazar yapıldığı için market kalabalıktı yanında da şefi vardı - umarım onu kovmaz- o yüzden konuşup instagram isteyemedim ama çikolatayı sana aldım dedim hehehe.
Ama ya sevgilisi varsa?AZ ÖNCE ONA ÇİKOLATA ALDIM AAAAAAAAA!!!
Bugün cuma ve pazar yapıldığı için market kalabalıktı yanında da şefi vardı - umarım onu kovmaz- o yüzden konuşup instagram isteyemedim ama çikolatayı sana aldım dedim hehehe.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.