Çözüldü Kaşların dökülmesi nasıl engellenebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ekamfb

Hectopat
Kaşım şu anda dahi gayet gür hatta muhtemelen çoğu insanın istediği kaşlara sahibim ama kaşım çok dökülüyor ve hafiften seyrekleşmeye başladı. Kaşımda kepek oluyor ve bazen banyodan çıktıktan sonra kaşlarım bembeyaz deri oluyor ve kuruyunca bildiğimiz kepek gibi bir şey oluyor. Sizce ne yapmalıyım şu sıralar malum sebepten dolayı doktora da gidemiyorum. Sarımsağın kaşa iyi geldiğini biliyorum nasıl bir çözüm önerirsiniz yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aktarlardan tatlı badem yağı al içilebilir olanından.Doğal olacak , katkısız.Bunu duş sonrası yada istediğin zaman fark etmez kaşlarına iyice sür , cildinede tamamen sürebilirsin.Senin aradığın ilaç bu. Sana 15-20 TL’na mâl olacak.Sürekli bunu kullanıcaksın çünkü aradığın ilaç bu.Çok iyi gelecek cildine tatlı badem yağı.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı