Kasli birisi beni dovmeye calisyor

Zombrine Tvo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 , i5-12400f , 2x16 3200mhz , rm750x gold plus , b760prors/d4 wifi
Meslek
Renderci
Merhaba. Bugün dugunde arkadaslarla otururken bir kisi gelip herkes cebinden 100 lira çıkarıp 500 lira yapip ona vermemizi soyledi. Sonra bizi disariya cikin hadi diye disariya cikartti. Ciktik ve yanimiza arkadaslari ile geldi ve hepsi kasli insanlar bizde 5 kisiyiz bir koseye gidip iste doverim falan tehditle bir koseye gonderip parayi toplayip vermemizi istedi. Bizde o koseden gozunun onunde kactik. Sonra eve geldim hiç kimse yakalanmamis ama 2 sıkıntı var. Ben o kisiyili 2 hafta once bir iste ustu kapali bir altinda sandalye olan bir yer oluyor ya sehirin her kosesinde sadece oturmak icin (adini bilmiyorum Turkmenistanliyim), orada oturmustuk bir 30 dakika falan arkadaşım onun bir arkadasini taniyor. İkincide ben 5-6 yıldır kavga etmemistim. Adam eskiden 6 yil judo yapmis ama birakali 2 yil olmus şu anda sadce fitnes yapiyor. N sehir biraz kucuk oldugu icin stres oluyorum. Beni bulabilir mi sadce dayak yer gecer miyim yoksa ciddi seylerde olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam polisi arayıp şikayette bulunmak aklınıza gelmedimi gasp için?

Böyle bir şey olsa polisi arar suç üstü yakalamasını isterdim polisten şahsen.

Ya bu bizim ülkemizin insanları birisine bulaşamadan rahat duramıyor.

Merhaba belediye ve egm'ye şikayette bulunun. Umarım belediye sokak itleri toplar

Böyle bir şey olsa polisi arar suç üstü yakalamasını isterdim polisten şahsen.

Abi bende isterimde iste adimiz cikiyor burada sonra her yerde dislaniyoruz.

Size karışmalarının bir sebebi olmalı illa ki geçmişte bir olay felan yaşamadınız mı?

Merhaba belediye ve egm'ye şikayette bulunun. Umarım belediye sokak itleri toplar
Ya abi kimseye sikayet edemiyorum sadce daha kasli arkadasin varsa cagirabilirm ve bende o kadar yok cagirsam bile onun daha cok var. Sehride kendi adi cikmis ve arkadaslarida oyle

Size karışmalarının bir sebebi olmalı illa ki geçmişte bir olay felan yaşamadınız mı?
Hayir bi arkadasimizi taniyor ve yanindeki kisi gosterip su benim sevgilimle konusmus diye bahane cikartdi o kisi ise benim cocukluktan beri en yakin arkadasim hic kizla konusmadi iftira atiyorlar

Ailene söyle onlar bu durumu ciddiye alırlar.

Ailene söyle onlar bu durumu ciddiye alırlar.

Yok ya ailemede soylmemk istemiyorum ama dayak yedigimde bir morluk falan varsa anlacaklar. Yoksa ben kendi halinde universiteye gidip gelen birisyim kizla falan da isim olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…