Kaspersky 2013 güncel şekilde kullanılır mı?

Kaspersky Internet Security 2013 yazılımının veritabanı güncellemesi 27 Şubat 2016 tarihinde sonlandırıldı. Bundan dolayı güncel bir şekilde kullanamazsınız. @gregor cemsa

Eğer güncel veritabanına sahip ve ücretsiz bir antivirüs yazılımı kullanmak istiyorsanız yine Kaspersky'ın bir ürünü olan Kaspersky Security Cloud Free kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çok eski bir yazılım. Nereden aldınız? @unnamedington'ın dediği gibi artık destek verilmiyor.
Eğer yakın bir zamanda -destek varken aldıysanız zaten yakın bir zamanda almış olmazsınız- ücret ödeyerek aldıysanız aldığınız yere iade edebilirsiniz.

Bende Norton Internet Security 2011 vardı. Windows 10' a kurduğumda mavi ekran verip sistem açılmıyordu. Ürün anahtarımı girdikten sonra BSoD yemem üzücü olmuştu.

Açıkçası para vermedim sayılır. Bit pazarında gezerken denk geldi aldım. Kurup denemeden önce sorayım dedim, boş yere zaman harcamayayım diye.
Yani çöp desenize bu CD.
Teşekkürler...
En azından sen iyi bir haber verseydin. Mr. Kaspersky.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…