Zararlı değil uygunsuz olarak bulmuştur. Bir cihazda 2 tane Anti-Virüs'ü çalıştırmak doğru değil ve bu diğer AV'yi etkiler çakışma yaşarsınız. Ondan dolayı Kaspersky sizi uyarır. Eğer virüs olarak bulduysa da çakışmışlardır ondan bulmuştur. Bir cihazda 2 tane AV programı kullanmak zararlıdır. Kaspersky'ı veya Norton'u silin. Sadece 1 tane Gerçek Zamanlı AV kullanın.Bu konuda herhangi bir sorunum yok, sadece neden olduğunu sormak için bu konuyu açtım.
Ya zararlı ya da uygunsuz olarak gördü, tam hatırlamadığımdan zararlı dedim.
Zararlı değil uygunsuz olarak bulmuştur. Bir cihazda 2 tane Anti-Virüs'ü çalıştırmak doğru değil ve bu diğer AV'yi etkiler çakışma yaşarsınız. Ondan dolayı Kaspersky sizi uyarır. Eğer virüs olarak bulduysa da çakışmışlardır ondan bulmuştur. Bir cihazda 2 tane AV programı kullanmak zararlıdır. Kaspersky'ı veya Norton'u silin. Sadece 1 tane Gerçek Zamanlı AV kullanın.
İşte o yüzden oluyordur, kaldırdıysanız bir sorun olmamalı.Hocam kullanmıyorum. Bir kaç gün önce yanlışlıkla indirmiştim, silmeyi bir türlü başaramadığımdan kalmıştı öyle. Şimdi Kaspersky uygunsuz olarak görünce kaldırttım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.