Kaspersky antivirüs ve Cloud Free farkı nedir?

469070

Hectopat
Sistem yorması, koruması vs bakıldığında hangisini kullanmak daha iyi olur? ayrıca her ikiside antivirüs mü? biri ücretliyken diğeri neden ücretsiz? Hangisini kurduğumuzda kafamız rahat eder veya sizler hangisini kullanmaktasınız? (Ek olarak; Forumda 90 günlük deneme lisans keyi buldum bununla birlikte göz önüne alındığında hangisi daha iyi olur?)

KSC Free daha hafiftir, bulut motoru ve adaptif motor kullanır. KSC Personal sürümünde ise kullanım alışkanlığınızı öğrenen ve buna göre sisteme adapte olan, yani her sistem için ayrı bir koruma yapısına sahip olan motor kullanır. Ücretsiz sürümde ise yalnızca bulut motoru. Antivirus kullanmak yerine KSC Free kullanın. Eğer ücretli abonelik alacaksanız Internet Security yeterli. Bunun haricinde şu sıralarda önerilerim Bitdefender Internet Security yönünde.

İnternete bağlı olmadığımızda koruma sağlayamayacağı anlamına mı gelir? ayrıca;
Bir nevi evet, bulut tabanlı motora yoğunlaşıyor Kaspersky, çevrimdışı olduğunuzda da koruma alacaksınız ancak tespit ve koruma oranı ciddi anlamda düşüyor.
Lisans vs almayı düşünmüyorum Bunu biraz daha açar mısınız? pek anlayamadım.
Almanıza gerek yok, KSC Free yeterli olacaktır standart ev kullanıcısı için. Alternatifi Bitdefender Antivirus Free.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı