Kaspersky Cheat Engine'de tehdit buldu

Kalıntısı Kalsa Sıkıntı Olur mu?

Bende Şaşırdım Zaten mcafee Adlı Virüsü Tehdit Olarak Buldu.

Kalıntısı kalsa sıkıntı olur mu?

Eğer bu rav denen antivirüs gerçekten virüs olarak bulaşmış ise sıkıntı olabilir. Onu disk içerisinden dosyalarını kontrol edin, %appdata% falan bakın.

Bir sıkıntı göremedim IObit harici. Giriş yazısının altında olan yukarı ok tuşuna basınız, diğer yerlerden kontrol edin tekrar.

Bir sıkıntı göremedim IObit harici. Giriş yazısının altında olan yukarı ok tuşuna basınız, diğer yerlerden kontrol edin tekrar.

İnternette Bu Yazıyor: IObit Uninstaller güçlü, gelişmiş ve ücretsiz bir program kaldırma yazılımıdır. Kaldırılamayan programları kaldırmak için kullanılabilecek iyi bir yardımcı programdır. Ok İşaretine Tıkladım.

Konumuz IObit olmadığı için şu an bunu tartışmaya gerek yok. Klasörleri kurcalamaya devam edin rav ile alakalı bir şey varsa silin. Program files, program dosyaları oralara bakın bitince.

LocalLow ve local bakın.

Konumuz IObit olmadığı için şu an bunu tartışmaya gerek yok. Klasörleri kurcalamaya devam edin rav ile alakalı bir şey varsa silin. Program files, program dosyaları oralara bakın bitince.

Hocam Buldum Kaspersky Bulduğu Dosyayı Burada McAfee yazan

Tamam, McAfee dosyayı kaldırabiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…