Erikos Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:50 #1 En son bedava bir şekilde siteden indirebiliyorduk ama kalkmış galiba. Nasıl indiririm?
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.662 Makaleler 5 Çözümler 72 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:53 #2 Erikos dedi: En son bedava bir şekilde siteden indirebiliyorduk ama kalkmış galiba. Nasıl indiririm? Genişletmek için tıkla... Evet kalktı. Başka antivirüslere bakabilirsiniz. Örnek BitDefender, Malwarebytes gibi. Ama öyle çok fazla indirme yapmıyorsanız, korsan indirme gibi yani onlarla uğraşmıyorsanız Windows Defender yeterlidir.
Erikos dedi: En son bedava bir şekilde siteden indirebiliyorduk ama kalkmış galiba. Nasıl indiririm? Genişletmek için tıkla... Evet kalktı. Başka antivirüslere bakabilirsiniz. Örnek BitDefender, Malwarebytes gibi. Ama öyle çok fazla indirme yapmıyorsanız, korsan indirme gibi yani onlarla uğraşmıyorsanız Windows Defender yeterlidir.
Gamer_2572 Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram Cinsiyet Erkek Dün 20:55 #3 Maalesef kalktı.
Erikos Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:55 #4 GeForce GTX 1060 dedi: Evet kalktı. Başka antivirüslere bakabilirsiniz. Örnek BitDefender, Malwarebytes gibi. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsiniz?
GeForce GTX 1060 dedi: Evet kalktı. Başka antivirüslere bakabilirsiniz. Örnek BitDefender, Malwarebytes gibi. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsiniz?
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.662 Makaleler 5 Çözümler 72 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:55 #5 Erikos dedi: Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes tercihimdir.
Gamer_2572 Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram Cinsiyet Erkek Dün 20:59 #6 Malwarebytes kullanabilirsiniz, çoğu kişi tarafından kullanılıyor ve sorunla karşılaşan görmedim.
lavanta Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.180 Çözümler 3 Yer Ankara Dün 21:00 #7 Ben Windows Defender ve ublock ile devam ediyorum yıllardır.
Erikos Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:04 #8 Gamer_2572 dedi: Malwarebytes kullanabilirsiniz, çoğu kişi tarafından kullanılıyor ve sorunla karşılaşan görmedim. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes indirmek istiyorum fakat sayfası 403 error veriyor
Gamer_2572 dedi: Malwarebytes kullanabilirsiniz, çoğu kişi tarafından kullanılıyor ve sorunla karşılaşan görmedim. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes indirmek istiyorum fakat sayfası 403 error veriyor
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 804 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:05 #9 Erikos dedi: Malwarebytes indirmek istiyorum fakat sayfası 403 error veriyor. Genişletmek için tıkla... Türkiye'den kaldırıldı VPN ile indirebilirsiniz. İnternetteki lisans kodlarından 4 5 ay Kaspersky Premium kullanabilirsiniz. Birkaç tane deneme sürümü kodu var.
Erikos dedi: Malwarebytes indirmek istiyorum fakat sayfası 403 error veriyor. Genişletmek için tıkla... Türkiye'den kaldırıldı VPN ile indirebilirsiniz. İnternetteki lisans kodlarından 4 5 ay Kaspersky Premium kullanabilirsiniz. Birkaç tane deneme sürümü kodu var.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ Dün 21:07 #10 Bitdefender öneririm Malwarebytes yerine kesinlikle. Kaspersky Free evet kalktı. Bazı yöntemlere 90 gün ücretsiz oluyor ama.
Bitdefender öneririm Malwarebytes yerine kesinlikle. Kaspersky Free evet kalktı. Bazı yöntemlere 90 gün ücretsiz oluyor ama.